Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.02.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Flytter til Frederikshavn efter generationsskifte

Administrerende direktør Michael Saxtoft (t.v.) og teknisk direktør Mats Bach Nilsson har overtaget det fulde ejerskab af Steen Jørgensen El-Installation A/S, som ved samme lejlighed er flyttet fra Skagen til Kattegat Silo i Frederikshavn.
Administrerende direktør Michael Saxtoft og teknisk direktør Mats Bach Nilsson har overtaget det fulde ejerskab af Steen Jørgensen El-Installation A/S, der udfører el- og teknikentrepriser på større bolig- og erhvervsbyggerier. Virksomheden er i den forbindelse flyttet fra Skagen til Kattegat Silo i Frederikshavn. 

 

I april 2022 blev Michael Saxtoft ansat som administrerende direktør i Steen Jørgensen El-Installation og indtrådte samtidig i ejerkredsen sammen med teknisk direktør Mats Bach Nilsson. Nu har de to ledende medarbejdere overtaget det fulde ejerskab af virksomheden med rødder i Skagen, der udfører el- og teknikentrepriser på større bolig- og erhvervsbyggerier, fortrinsvis på Sjælland.

Overtagelsen sker som led i et generationsskifte, der blev fremskyndet, da virksomhedens stifter, Steen Jørgensen, omkom i en ulykke i sommeren 2021. I det følgende års tid var det den mangeårige nøglemedarbejder, Mats Bach Nilsson, der stod for den daglige drift af virksomheden, og han fortsatte i rollen som teknisk direktør, da Michael Saxtoft kom til.

- På trods af Steens tragiske og alt for tidlige bortgang er vi lykkedes med at fastholde den positive udvikling i virksomheden. Det er vi meget tilfredse med, og fremtiden tegner lys. Allerede nu har vi opgaver til udførelse i 2023, der svarer til hele omsætningen i et normalt år, siger Michael Saxtoft.

Den positive udvikling betyder, at Steen Jørgensen El-Installation i den kommende tid ser ind i en udvidelse af medarbejderstaben. Lige nu er virksomheden på udkig efter en beregner, der kan hjælpe med at håndtere den stigende mængde af forespørgsler.

Flest kunder på Sjælland

Steen Jørgensen El-Installation leverer el- og teknik-entrepriser til større bolig- og erhvervsbyggerier. Referencelisten tæller projekter som plejecenteret Betty III på Frederiksberg, DSV’s logistikcenter Hedeland ved Hedehusene, Molestien med over 600 boliger, kontorhus og p-hus i Københavns Sydhavn, og det nye fællesmagasin for Nationalmuseet og Det Kongelige Bibliotek.

På trods af sit nordjyske udgangspunkt henter Steen Jørgensen El-Installation langt størstedelen af sine opgaver på Sjælland. Her har stifter Steen Jørgensen, med sin måde at drive virksomhed på, skabt sig et ry for altid at levere i en høj kvalitet – til tiden og til aftalt pris. Det er en arv, som Michael Saxtoft og Mats Bach Nilsson er meget bevidste om at føre med videre efter generationsskiftet.

- Vi er aldrig dem, der kommer med det billigste tilbud på en byggesag. Til gengæld kan vores kunder altid forvente, at vi er til at tale med, når der kommer ændringer – og det gør der næsten altid. Vi sætter en ære i at være troværdige og realistiske i vores prissætning og i at bidrage til en problemfri proces. Det har skabt os et rigtig godt fundament på Sjælland, siger Michael Saxtoft.

Videreføres som to selvstændige virksomheder

Steen Jørgensen El-Installation er grundlagt i 1988 i Skagen og har udelukkende beskæftiget sig med entrepriser siden 2020, hvor forretningsområderne entreprise og service blev adskilt og placeret i hvert sit selskab; henholdsvis Steen Jørgensen El-Installation A/S og Steen Jørgensen El-Service ApS. Sidstnævnte skifter ikke adresse, men bliver liggende på Østre Strandvej i Skagen.

Som følge af generationsskiftet drives de nu videre som to selvstændige virksomheder. Steen Jørgensen El-Installation er ved samme lejlighed flyttet fra Skagen til Kattegat Silo i Frederikshavn.

Ejerskiftet i Steen Jørgensen El-Installation er trådt i kraft pr. 1. februar 2023, hvor familien til Steen Jørgensen har solgt sin ejerandel til Michael Saxtoft og Mats Bach Nilsson, som nu hver ejer 50 procent af virksomheden.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close