Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.08.2022 | Af: Michael Frederiksen

Fra én medarbejder til fem på seks måneder

Fra venstre ses Jacob Thomsen, Karina Fick og Ditte Bjørn Svensson. De får snart to kolleger mere.
Retio by Zignifikant, der i foråret 2022 åbnede en afdeling i Kattegat Silo i Frederikshavn, er lynhurtigt vokset fra én til fem medarbejdere.

 

Kun 25-årige Jacob Thomsen fra Sæby er afdelingsdirektør. Han var ene mand til at begynde med, men i dag er der tre medarbejdere i MAGASINET på Etage 1A, og i efteråret begynder to mere. Dermed rykker Retio by Zignifikant ind i nye og større lokaler i kontorfællesskabet med de lækre omgivelser.

- Vi er glade for også at kunne hjælpe de nordjyske kunder med at få et smart og digitalt bogholderi, siger Jacob Thomsen.

Retio by Zignifikant i Frederikshavn hjælper særligt håndværkere med digitalisering, automatisering og drift af deres bogholderi, og det er der brug for.

- - Mange virksomheder oplever, at de bruger for meget tid på bogføring og ikke har de nødvendige kompetencer til at udføre arbejdet ordentligt, hvilket er til stor frustration. Det er her, at vi nu også er klar til at hjælpe i Nordjylland. Virksomhederne kan overlade deres bogholderi til os, og så kan de bruge deres tid på at lave det, de synes, er spændende, tilføjer Jacob Thomsen.

Bogholderiet er ofte karakteriseret ved en kæmpe stak mapper med uendeligt mange bilag i. Men det skal altså til at være slut, hvis det skal være op til den unge sæbynit og hans team.

- Vi hjælper med digitale løsninger, så det altså er slut med papirbilag. Bonner og fakturaer finder selv vej til regnskabet. Det er da smart, griner Jacob Thomsen.

Retio by Zignifikant har flere afdelinger rundt om i Danmark, og så kan de også findes online på retio.dk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close