Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.02.2023 | Af: Peter Marquard

Goboomit - nyt firma med kontakt til influencere

Mathilde Trie Frøsig og Christina Frimer Zinn er indehavere af Goboomit, som har kontor i Kattegat Silo.
Goboomit er navnet på en ny virksomhed, som veninderne Christina Frimer Zinn og Mathilde Trie Frøsig har startet i Frederikshavn. Parret holder til på anden sal i Kattegat Silo, og Goboomit hjælper andre virksomheder med liveshopping og kontakt til influencere på de sociale medier.

 

- Vi kender egentlig hinanden gennem vores mænd, og vi har samtidig tilfælles, at vi har en fortid i frisørbranchen. Vi har en god kemi, og vi har de samme tanker, interesser og visioner. Vores mission er, at vi med Goboomit kan hjælpe butikker og andre virksomheder med en større succes med liveshopping. Der er nogle huller i systemet omkring liveshopping, hvor det er i dag, da det via Facebook er styret af algoritmer. Vi vil hjælpe virksomhederne med at komme ud til et større antal kunder gennem vores app, ligesom der er et stort markedsføringspotentiale, som kan optimeres med influencers, der i dag er et stort område, og det ser ud til kun at vokse fremadrettet, mener 34-årige Christina Frimer Zinn og 31-årige Mathilde Trie Frøsig.

Goboomit er ved at indgå et partnerskab med et af Danmarks største influencerbureauer "Makeinfluence".

- Influencers kan være med til udbrede kendskabet til ens egen virksomhed, og influencerverdenen generer hver dag store beløb i omsætning. Samtidig viser undersøgelser, at optimale betingelser for liveshopping kan udgøre en stor del af en butiks omsætning, siger parret bag Goboomit.

Med deres app er Christina Frimer Zinn og Mathilde Trie Frøsig firstmovers indenfor denne platform, understreger de og tilføjer:

- Vi arbejder med tre forskellige pakkeløsninger, hvor vi kan gøre tingene bedre for virksomhederne. Vi optimerer og skaber nye rammer, vi kan bidrage med meromsætning samt større synlighed via influencer-marketing.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Peter Marquard

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close