Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.01.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Hobro-virksomhed åbner afdeling i Kattegat Silo

Fra venstre ses Søren Kristiansen, Ulla Plannthin, Therese Skærlund og Martin Gaardsted.
Firmaet Komplex er på to år vokset fra to til 10 medarbejdere, og nu har Hobro-virksomheden åbnet en afdeling i Kattegat Silo, som ledes af vendelboen Ulla Plannthin.

 

Rekrutterings- og vikarbureauet Komplex blev startet af Martin Gaardsted og Søren Kristiansen i Hobro i efteråret 2018. Først hjemme i kælderen, hvor Martin Gaardsteds partner, Therese Skærlund, hurtigt blev tilknyttet som chefkonsulent.

Både Martin Gaardsted og Therese Skærlund havde begge lang erfaring fra branchen og kom godt fra land. Efter blot otte måneder voksede firmaet til større lokaler og ligeledes flere ansatte. Resten af 2019-2020 forløb ovenikøbet så fornuftigt, at Kompleks i november etablerede en ny afdeling i Frederikshavn.

- Vi havde allerede inden åbningen fået et par store kunder i Frederikshavn, blandt andet Amanda Seafoods, så vi var overbeviste om, at der ville være et marked for os. Det har de første måneder bekræftet. Trods corona-restriktioner er vi nu oppe på at have tilknyttet 75 vikarer fra kontoret i Frederikshavn, siger direktør Martin Gaardsted.

De første kunder blev fundet i direktørens netværk, men målrettet markedsføring skal skaffe endnu flere.

Forud for etableringen havde Martin Gaardsted et møde med erhvervsdirektør Niels Bay Christensen for at forhøre sig om erhvervsklimaet i kommunen og om, hvordan mon de frederikshavnske virksomheder ville modtage en søndenfjords aktør.

-Niels Christensen sagde en sætning, som jeg bed mærke i: Hvis du VIL Frederikshavn, vil Frederikshavn også dig. Og det har vi mærket i praksis. Vi kommer for at lave forretning, og vi er blevet taget godt imod. Vi glæder os virkelig til at blive en del af et erhvervsliv med en stærk vilje til udvikling, siger Martin Gaardsted.

Komplex er både et vikarbureau og en rekrutteringsvirksomhed. Vikarerne er primært faglærte og ufaglærte til alle brancher undtagen pleje og omsorg. På rekrutteringsområdet er Komplex især stærk på ansættelse af mellemledere, hvor en af de vigtigste referencer er DS Gruppen i Hobro.

Afdelingsleder Ulla Plannthin kender branchen særdeles godt, idet hun har arbejdet hos JKS i Hirtshals, hvor Komplex’ salgchef, Henrik Kølbæk i øvrigt også har en fortid. I starten vil Ulla Plannthin tegne firmaet i Frederikshavn assisteret af kollegerne i Hobro, men hun håber snart at få så travlt, at der skal ansættes yderligere.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close