Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.02.2023 | Af: Michael Frederiksen

Holmbergs Køkken lejer sig ind i Kattegat Silo

Mads Holmberg oplyser, at han går efter at skabe en jordnær og hyggelig selskabsrestaurant og cateringkøkken, hvor maden smager godt og er til at betale, når han rykker ind i Kattegat Silo.
1. april flytter Holmbergs Køkken fra Fiskerihavnsgade til niende etage i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Indehaver og kok Mads Holmberg ser frem til at videreudvikle sin cateringvirksomhed i de flotte lokaler, hvor gæsterne har en fantastisk udsigt.

 

Med 19 års erfaring som kok og seks års erfaring som iværksætter i madbranchen er Mads Holmberg ikke et sekund i tvivl om, at der fortsat skal satses på kvalitet, gode råvarer og konkurrencedygtige priser. Holmbergs Køkken skal ikke være et elitært og dyrt madhus, men derimod en jordnær og hyggelig selskabsrestaurant og cateringkøkken, hvor maden smager godt og er til at betale.

Mads Holmberg har længe haft en drøm om at drive et madhus med både selskabsrestaurant og mad ud af huset.

- Vi laver ærlig mad til fornuftige priser, hvor vi satser på kvalitet og gode råvarer, siger Mads Holmberg.

Han betragter beliggenheden i toppen af Kattegat Siloen som ideel, og frederikshavnerne har for alvor opdaget de lækre lokaler med den fantastiske udsigt. 1. april rykker Holmbergs Køkken ind på niende etage.

- Mad ud af huset er fortsat en vigtig del af forretningskonceptet i Holmbergs Køkken, men som noget nyt for os får vi mulighed for at holde konfirmationer, bryllupper og andre private fester eller firmaarrangementer. Her er timingen med åbning 1. april ret god, da forårets og sommerens fester er lige om hjørnet, fortæller Mads Holmberg.

Menuerne er varieret. Holmbergs Køkken laver alt lige fra smørrebrød og tapas til store festbuffeter.

- Jeg får også mulighed for at lave forskellige events, temaaftener og sjove begivenheder. Og der bliver helt sikkert nogle anledninger til at holde åbent om sommeren, hvor vi for eksempel kan servere en omgang "social dining" i restauranten eller måske tapas og drinks på tagterrassen.

For 14 dage siden meddelte FME-direktør Martin Pedersen, at FME ikke ønskede at fortsætte driften af selskabsrestauranten Himmelhav i Kattegat Silo. Han glæder sig over allerede at have en ny lejer på plads.

- Jeg er enormt glad for, at vi har fået en ny lejer til både restauranten og køkkenet. Jeg havde helt ærligt også en forventning om, at vi nok skulle få en ny lejer på plads i løbet af foråret, men at der kun skulle gå 14 dage, er enormt positivt, mener Martin Pedersen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close