Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.08.2021 | Af: Michael Frederiksen

Julefrokost i Himmelhav med irsk entertainer

Hvor skal årets julefrokost finde sted? Det spørgsmål tager blandt andet mange virksomheder - efter et par års ufrivillig corona-pause - stilling til i disse uger, og én af mulighederne er Himmelhav, Kattegat Silos selskabsrestaurant på niende sal.

 

Himmelhav arrangerer julefrokost lørdag 4. december fra kl. 18.00 til 01.30. Himmelhav byder på en aften med den irske entertainer Tom Donovan og Himmelhavs lækre julebord. Prisen er 599 kroner, inklusiv fri bar (øl, vand og vin).

I Himmelhav er kærligheden til kogekunst i højsædet. Efter maden underholder Tom Donovan med egne sange, irske ballader og underholdende historier.

Som afslutning omdannes restauranten til Frederikshavns festligste natklub og giver alle gæster en uforglemmelig 3D-oplevelse - med Drinksbar (tilkøb) DJ og Dans.

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få kan forene sine egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor.

Læs mere her og bestil bord her.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close