Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.09.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Kattegat Silo udvider med fleksibel lagerløsning

Direktør Martin Pedersen, FME: - Vores FlexLager kan anvendes af mange forskellige kunder. Det kan for eksempel være ideelt for mindre webshops.
Ny service i Kattegat Siloen i Frederikshavn kombinerer en fleksibel lagerløsning med muligheden for at have en eller flere kontorarbejdspladser. Den nye løsning har fået navnet FlexLager og henvender sig til SMV-virksomheder med et mindre lagerbehov.

 

- Vi forsøger hele tiden at være på forkant med udviklingen, og vi følger med i de seneste tendenser og lejeres behov. En klar tendens er, at vores kunder efterspørger lejeløsninger med en bred vifte af services, fortæller direktør Martin Pedersen, Frederikshavn Maritime Erhvervspark.

- Derfor tilbyder vi allerede i dag kantineordning, fitnesscenter, fri brug af møde- og konferencelokaler, bemandet reception, Too Good To Go madspildsordning og All Inclusive kontorløsninger.

Med seneste blad i service-paletten tilbyder FME fremover opbevaring af pallegods på sit FlexLager i Kattegat Siloen.

Flexlager er et nyt lagerprodukt i Kattegat Siloen, hvor kunden kan kombinere lagerrummet med en kontor-arbejdsplads.

Selve lagerdelen består af et palle-lager i Siloens stueplan, hvor lejeren vælger det antal palle-pladser, som vedkommende har brug for.

FlexLager-løsningen er en fleksibel og skalérbar løsning med en række fordele, for eksempel kort opsigelsesfrist, 24 timers adgang til lagerrummet, gratis skalering af lageret - enten op eller ned efter virksomhedens behov. Derudover er der adgang til palleløftere, affaldscontainer, pakkebord og Siloens servicemindede personale, der kan hjælpe med stort og småt i hverdagen.

- Vores FlexLager kan anvendes af mange forskellige kunder. Det kan for eksempel være ideelt for mindre webshops, som ønsker en fleksibel lagerløsning, hvor de ikke behøver at være til stede, når de modtager varer fra leverandører, fortæller Martin Pedersen.

- Løsningen passer også til håndværkeren, iværksætter-virksomheden eller andre små og mellemstore virksomheder, som har brug for plads til et mindre varelager, opbevaring af værktøj, møbler, messeudstyr eller andet gods.

FlexLager åbnede 1. september og de første kunder er allerede flyttet ind.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close