Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Onsdag bliver ugens hit i Himmelhav i Kattegat Silo

Alle gæster skal møde ind kl. 18:30, og der siges farvel til alle kl. 21:30.
Der skal være noget at glæde sig til! Det er filosofien hos Frederikshavns "skyskraber-restaurant", Himmelhav i Kattegat Silo, hvor man alle onsdage fra maj byder på all inclusive.

 

Når de lyse og lune aftener vender tilbage, og bøgen springer ud, er det tid til "Onsdage På Toppen" i Himmelhav.

- Vi glæder os meget til at præsentere vores forårssatsning for nordjyderne, siger køkkenchef Flemming V. Jensen, Restaurant Himmelhav.

I løbet af vinteren er der arbejdet intenst på at udvikle menuerne på toppen af siloen. Kort fortalt lyder tilbuddet på, at man betaler én pris, hvorefter alt er inklusiv. Altså i stil med det, man kan opleve på sydens feriesteder, men med langt højere gastronomiske ambitioner.

- Den unikke udsigt får man også med i prisen hos os, tilføjer Flemming V. Jensen med et smil og med henvisning til, at Himmelhav er oppe at skrabe skyerne med sin beliggenhed på niende sal i Kattegat Silo.

En onsdag på toppen vil indeholde en appetizer og sprudlende velkomstdrink, herunder mulighed for alkoholfri, mousserende vin. Tre serveringer med udgangspunkt i årstidens, lokale råvarer. Sommelierens udvalgte vine, mindst tre forskellige, herunder også af den alkoholfri slags. Øl, sodavand, isvand og Himmelhavs økologiske saft. Hjemmebagt brød, årstidens olie og vinaigrette.

- Og så toppes aftenen med konditorkokkens søde lækkerier serveret med kaffe eller te og køkkenchefens favorit-avec’er, for eksempel mørk Rom eller Cognac og månedens likør. Hele herligheden bliver tilbudt til 399 kroner pr. person, siger Flemming V. Jensen.

Alle gæster skal møde ind kl. 18:30, og der siges farvel til alle kl. 21:30. Mellem de to klokkeslæt serverer tjenere maden, så alle gæster får retterne på samme tid.

Restaurant Himmelhav gennemfører Onsdage På Toppen med de corona-forholdsregler, som situationen kræver i maj.
Fra bordene i restauranten er der en enestående udsigt over havet, havnen og himlen. Og Himmelhavs tagterrasse på 10. etage gør, at der også er mulighed for at trække frisk luft.

Turen til restauranten på toppen foregår i elevator. Også her har man brugt vinteren på at forbedre og forberede sig på at byde gæster velkommen.

- Vi arbejder i øjeblikket på at udskifte elevatorer i Kattegat Siloen, så turen til toppen bliver fuldstændig gnidningsfri og uden utilsigtede stop undervejs, fortæller adm. direktør i FME, Martin Pedersen.

Onsdage På Toppen gennemføres alle onsdage i maj og juni – og efter sommerferien i oktober og november. Torsdag 6. maj afvikler Himmelhav generalprøve med inviterede gæster, og fra onsdag 12. maj er der åbent for alle. Bordbestilling er nødvendig.

- Hvem siger, at det kun er i weekenden, vi skal have det rart og noget at glæde os til. Hverdagen må gerne byde på en lille fest. Vores onsdage bliver en gastronomiens "lille lørdag", lover Flemming V. Jensen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder





Indlæser nyheder
Close