Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.08.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Tirsdag: Golfspillere dyster på Palmestranden

Thomas Nielsen (i midten), Made in HimmerLand, ses her sammen med Martin Pedersen, FME, og Michael Frederiksen, Kanal Frederikshavn, som sørger for pengepræmien hos de professionelle.
Palmestranden kommer til at danne ramme om en spændende bunker-konkurrence, når 156 professionelle golfspillere i næste uge deltager i "Frederikshavn Challenge - Presented by HESSEL" i Frederikshavn Golfklub.

 

- Der bliver både en konkurrence for amatører og professionelle, og derfor håber vi, at golfspillere fra hele området har lyst til at være med, siger golfmanager Inge Møller Thomsen, Frederikshavn Golfklub.

Konkurrencen om det bedste bunkerslag - Palmestranden Sand Save Shoot Out - afvikles tirsdag 9. august. Amatørkonkurrencen begynder kl. 16.00. Man skal bare møde op. Der er greenfee-billetter til HimmerLand på højkant. Det koster 50 kroner at være med. Pengene går til velgørenhed.

De professionelle spillere skal i aktion kl. 17.00, og her vil blandt andet de bedste danske spillere deltagere. Det er folk som Oliver Hundebøll, Martin Simonsen og Nicolai Kristensen.

I den professionelle konkurrence sørger Frederikshavn Martime Erhvervspark (FME) og Kanal Frederikshavn for en præmiesum på 2.500 euro (cirka 18.400 kroner).

- Det er nogle af Europas bedste golfspillere, som kommer til Frederikshavn. Nu får vi nogle af dem en tur på Palmestranden, og jeg er sikker på, at det udløser spændende billeder og videoer, der vil blive vist flere steder i verden, siger direktør Martin Pedersen, FME.

Salgschef Thomas Nielsen, Made in HimmerLand, er en af drivkræfterne bag "Frederikshavn Challenge - Presented by HESSEL". Han er vild med konkurrencen på Palmestranden.

- Først og fremmest er vi glade for at mærke, hvordan Frederikshavn Golfklub virkelig glæder sig til dette arrangement. Det er vigtigt for os. Dernæst bliver det fantastisk at komme på Palmestranden. Der venter nogle sjove timer, og jeg håber også, at mange amatører og andre interesserede kigger forbi. Det bliver festligt, lover Thomas Nielsen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close