Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.02.2021 | Af: Michael Frederiksen

10-årig dreng bortført, da han legede i haven

Nordjyllands Politi bekræfter søndag aften, at politiet har indledt en nærmere efterforskning af en sag, hvor en 10-årig dreng søndag eftermiddag blev bortført fra en have på Pallesvej i Frederikshavn.

 

- Vi kan bekræfte, at vi i eftermiddag modtog en anmeldelse om, at en dreng fra en villahave på Pallesvej i Frederikshavn af en ukendt fremmed person blev båret ud af haven, og kort efter blev drengen sat ned på Søndergade, hvorpå drengen selv vendte hjem, skriver Nordjyllands Politi på Twitter.

Derudover har politiet ingen yderligere informationer på nuværende tidspunkt, men de hører gerne fra borgere, der har observeret noget i området - ring 1-1-4.

Drengens far, Lasse Engell, skriver på Facebook:

"I dag ved 15-tiden har en ung mand med sort jakke og blå cowboybukser, mørk hud og sort hår taget min søn fra vores have mod hans vilje. Da han går alene i haven og leger. Smed ham over skulderen og løb afsted med ham. Han tager ham med til starten af Møllehus Allé til Søndergade, hvor han mødes med to hvide mænd. Her lykkedes det min søn at stikke af og løbe hjem".

Pallesvej er en sidevej til Søndergade, 150-200 meter fra det omtalte kryds Søndergade/Møllehus Alle.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close