Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.01.2022 | Af: Peter Marquard

10 års jubilæum som chef i Nyholmstrand Sko

Heidi Jensen har i denne uge 10 års jubilæum som indehaver af Nyholmstrand Sko i Søndergade. Det fejres med 30 procent på alle varer og priser på helt ned til 100 kroner på udvalgte varianter.

 

Heidi Jensen er tredje generation i butikken, som hendes morfar, Ejnar Søren Severinsen, åbnede i 1955, som dog tyvstartede på samme adresse allerede i 1950 med skomagerforretning. Dermed har familien været på adressen i hele 72 år, hvilket må siges at være ganske bemærkelsesværdigt.

- Der er gået mange sko ud af døren gennem årene hos Nyholmstrand Sko. Jeg satser på et godt udvalg og en god service, og jeg har indsigt i, hvad kunderne efterspørger. Jeg har sko, som kan noget andet end de gængse modeller, selvom jeg også har dem på lager. Jeg tager mig tid til kunderne og sætter mig ind i deres specielle behov, siger Heidi Jensen.

Butikken har gennem årene specialiseret sig i sko til fødder med specielle behov fra blandt andet MTB og New Feet, hvilket giver kunder fra hele landet, ligesom butikken også fungerer som ind- og udleveringssted for pakker.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close