Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

10 borgere og fem ansatte smittede på botilbud

Frederikshavn Kommunes botilbud på Odinsvej i Frederikshavn er hårdt ramt af COVID-19. 10 borgere og fem medarbejdere er konstateret smittet.

 

Det bekræfter afdelingsleder Karsten Bæklund Rudolph Kamstrup, Center for Handicap og Psykiatri, over for Kanal Frederikshavn.

Der er 30 beboere på Odinsvej. Alle er tilbudt andet stik mod COVID-19, men kommunen kan ikke oplyse, om alle har taget imod dette tilbud, da det er personfølsomme oplysninger.

- Vi oplever desværre smitteudbrud på vores botilbud på Odinsvej lige nu. P.t. er 10 borgere konstateret smittet og det samme er fem ansatte.

Frederikshavn Kommune har på tværs af sine botilbud iværksat test af borgere og personale lokalt. Der er også indført ekstra rengøring og en begrænsning af besøg på tværs af husene i botilbuddene.

- Da vi ved, at de pårørende selvfølgelig bliver bekymrede, når de hører om smitte på deres næres botilbud, har vi i dag sendt et brev til alle pårørende, hvor vi informerer dem om, at de vil blive kontaktet direkte af botilbuddets leder, hvis deres pårørende bliver smittet, oplyser Karsten Bæklund Rudolph Kamstrup.

Han understreger, at Frederikshavn Kommune arbejder professionelt ud fra sine retningslinjer.

Afdelingslederen håber, at de ekstra tiltag, kommunen har sat i værk, kan bryde smittekæderne.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close