Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.05.2020 | Af: Marcus Linkhorst

1462 sendt hjem med lønkompensation

I Frederikshavn Kommune og Læse Kommune er det 8,1 procent af lønmodtagerne, der er kompenseret.
Erhvervsministeriet har i dag offentliggjort en tabel, der viser, hvordan de hjemsendte på kompensation fordeler sig i hele landet.

 

1462. Så mange personer er sendt hjem med lønkompensation i Frederikshavn Kommune og Læsø Kommune pr. 11. maj 2020.

Det viser en ny opgørelse fra Erhvervsministeriet.

Selvom mange er fyret rundt om i hele landet, glæder det erhvervsminister Simon Kollerup (S), at hjælpepakkerne bliver brugt rundt om i landet.

- Jeg er glad for, at regeringens hjælpepakker er til gavn på tværs af hele landet, sådan så danskere både i by og land kan få den sikkerhed, der følger med. Den her ordning giver danskere, der ellers ville være blevet fyret på grund af corona-krisen, mulighed for at beholde deres job og fulde løn. Samtidig giver det virksomhederne mulighed for at beholde medarbejdere, så de hurtigt kan komme på benene igen, når der er gang i hjulene igen. Det er vigtigt ikke mindst i de dele af landet, hvor der er længere mellem arbejdspladserne, siger erhvervsminister Simon Kollerup i pressemeddelsen.

I Frederikshavn Kommune og Læse Kommune er det 8,1 procent af lønmodtagerne, der er kompenseret.

I Hjørring Kommune er der sendt 1494 personer hjem med lønkompensation. I hele Region Nordjylland er der sendt 13.800 hjem med lønkompensation.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close