Gå til hoved-indhold
112
02. april 2024 - kl. 14.04

15-årig dreng smadrede tre ruder på Frederikshavn Politistation

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Hærværk mod Frederikshavn Politistation og en række indbrud. Det er en del af indholdet i politiets døgnrapport, når det gælder påskedagene i landets nordligste kommune.

Søndag kl. 04.22 smadrede en 15-årig dreng fra Frederikshavn tre ruder, da han smed sten mod Frederikshavn Politistation. Det gik ud over en indgangdør, en rude til et kontor og en rude til en sidebygning.

Politiet fik straks anholdt den 15-årige dreng og talt med både hans forældre og de sociale myndigheder i Frederikshavn Kommune.

Det vides endnu ikke, hvad der var årsag til drengens usædvanlige handling.

31. marts kl. 03.23 var der indbrud hos Guldsmed Ludvig Berg på Vestre Strandby i Skagen. Bagdøren er brudt op, og tyvene har været inde i butikken, men tilsyneladende uden at tage noget.

En genbrugsbutik på Industrivej i Ålbæk havde indbrud mellem lørdag kl. 16.00 og søndag kl. 10.30. Der er opbrudt en port ind til en lagerhal. 

Ifølge politiet stajl tyvene en kompressor og en bærbar computer.

Onsdag 27. marts kl. 20.28 var der indbrud i et hus på Stationsvej i Strandby. Et vindue på første sal blev brudt op. Der er muligvis stjålet smykker. Ejerne har endnu ikke det endelig overblik.

Mellem 27. marts kl. 10.00 og 28. marts kl. 14.35 var der indbrud i et hus på Kejserbakken i Strandby. Her aflistede tyvene en rude. De har været inde i huset, men der er formentlig ikke stjålet noget.

I perioden fra 22. marts til 28. marts kl. 12.00 var der indbrud i et hus på Møllevang i Skagen. Et vindue er opbrudt, og der er stjålet en kopi af Koglen.

Fra 24. marts til 1. april kl. 13.20 var der indbrud på Kløvervej i Frederikshavn. Flere vinduer blev forsøgt opbrudt, inden det lykkedes at få terrassedøren op.

Der er stjålet smykker og kontanter.

Der har endvidere været indbrud på Kragholmen i Fredeikshavn fra 27. marts til 28. marts kl. 8.00. Et kældevindue er aflistet, men det ser ikke ud til, at tyvene har været inde i huset.

Politikommissær Michael Karstenskov, leder af Sagscenter Frederikshavn, oplyser, at Rødspætte Cup og de tusindvis af gæster i Frederikshavn ikke gav anledning til problemer.

- Det er gået godt, og det er dejligt, at de mange gæster ikke gav os ekstra arbejde, siger Michael Karstenskov.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...