Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.05.2020 | Af: Michael Frederiksen

23-årige Mathias Seldrup ny førstemålmand i WH

Mathias Seldrup skal spille med nummer 83 i Frederikshavn White Hawks. Foto: Jan Korsgaard, DIU
- Jeg er rigtig glad for at skulle spille i Frederikshavn til næste sæson. White Hawks er altid en topklub, der har store ambitioner, og det har jeg også selv. 


 

Sådan siger den 23-årige målmand Mathias Seldrup, som skifter fra Esbjerg til Frederikshavn White Hawks, hvor han afløser tjekken Tadeas Galansky.

- Jeg har kun hørt godt om klubben og byen, og det er et rigtig godt sted at være. Mine ambitioner er at være fast førstemålmand for en topklub, og jeg er klar til at bevise mit værd og levere fra dag et. Jeg ser frem til samarbejdet med Jari Pasanen, som jeg er sikker på kan lære mig meget, siger Mathias Seldrup.

Han kommer til at spille med nummer 83 på ryggen, og han flytter til Frederikshavn i løbet af sommeren.

Mathias Seldrup har fået en to-årig kontrakt. Det er usædvanligt, idet høgenes finske cheftræner indtil videre har vist, at han foretrækker et-årige aftaler med spillerne.

Mathias Seldrup er født og opvokset i Herning, hvor han har været i god skole i den midtjyske ishockeykultur. For fire sæsoner siden tog han springet til Esbjerg, hvor han flere gange har voldt White Hawks problemer.

- Vi ser meget frem til samarbejdet med Mathias Seldrup, der er en meget talentfuld og ambitiøs keeper. Han er ikke færdig med at lære endnu, og vi tror, vi kan udvikle ham yderligere i Frederikshavn. Vi har tidligere haft danske keepere som førstemålmænd med stor succes, skriver White Hawks i en pressemeddelelse og nævner Frederik Andersen, Georg Sørensen og Thomas Lillie som eksempler.

Da Mathias Seldrup for et år siden forlængede sin kontrakt med Esbjerg, fremhævede vestjyderne, at "han har en god arbejdsmoral og er en god mand at have i omklædningsrummet. Han bidrager med godt humør og en konstruktiv og positiv tilgang, når tingene bliver svære."

 

BillederTilføj billede


FOTO: Foto: Jan Korsgaard, DIU

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close