Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.02.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

24-årig tiltalt: Kvinde tæt på at miste livet i Hørby

Det var tæt på at ende fatalt, da en 24-årig mand i september begik et meget voldsomt overfald på en 27-årig kvinde i Hørby. Mandag stilles manden for Retten i Hjørring.

 

Det vurderer Nordjyllands Politi, som mener, at kvinden var i livsfare under overfaldet, der fandt sted ved 20.30-tiden 26. september sidste år på en adresse på Hjørringvej i Hørby.

Det fremgår af anklageskriftet, at politiet mener, at manden tog så voldsomt kvælertag på kvinden, at hun mistede bevidstheden og fik punktformede blødninger i øjnene, skriver TV2 Nord.

Manden fastholdt ifølge anklagerne kvælertaget så længe, at kvinden fik urinafgang og var i livsfare. Selv om kvinden var så langt ude, standsede manden ifølge anklagerne ikke. Han fortsatte overgrebene, da hun igen kom til bevidsthed.

Han er tiltalt for at have holdt en kniv mod hendes hals og udtalt: "Jeg slår dig kraftedeme ihjel" eller lignende, ligesom han trak kvinden i håret og gav hende både slag og spark på kroppen.

Ifølge anklagerne var det voldsomme kvælertag tilsyneladende kulminationen på en voldsspiral. Manden er nemlig også tiltalt for at have taget kvælertag, slået kvinden og banket hendes hoved ind i en væg i tiden op det kvælertag, der ifølge politiet bragte kvinden i livsfare.

De voldelige overgreb havde ifølge anklageskriftet stået på i nogle måneder, oplyser TV2 Nord.

Manden er tiltalt for flere tilfælde af vold mod kvinden i perioden fra 1. juli og frem til 26. september. Volden bestod i kvælertag og slag i hovedet og på kroppen. Det er ifølge politiet ikke blot foregået i Hørby, men også i Øster Assels på Mors.

Manden blev anholdt efter overfaldet 26. september og har siddet varetægtsfængslet siden. Det fremgår ikke før sagens start, hvordan han forholder sig til politiets anklager.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Per Frank Paulsen, TV2 Nord

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close