Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.08.2018 | Af: Michael Frederiksen

30. august: Stormøde om Multicenter Frederikshavn

30. august er der stormøde om MultiCenter Frederikshavn i FFK Centret på Flade Engvej i Frederikshavn med interessante og relevante oplægsholdere.

 

De fire bærende foreninger bag MultiCenter Frederikshavn - DanceStudio Frederikshavn, JAM Frederikshavn Cheerleaders, Gymnastikforeningen FG90 og FFK Frederikshavn Firmaklubber - står sammen med Frederikshavn Ungdoms Fællesråd og Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune bag stormødet.

Der gives en redegørelse for det igangværende projekts status, om planerne, visionerne og den videre proces. Projektgruppen håber at se så mange som muligt, da der er inviteret flere udenbys gæster, som hver vil fortælle om deres erfaringer med lignende spændende nyskabende projekter rundt i Danmark.

Blandt gæsterne er repræsentanter fra Vejen Idrætscenter, Holbæk Sportsby samt Lokale- og Anlægsfonden.

- Det er vigtigt at skabe debat og en bred opbakning til projektet, der vil sætte nye rammer for idræts- og foreningslivet i Frederikshavn by. Vi håber på stor repræsentation af politikere, erhvervsfolk og ikke mindst foreningslivet, fortæller formand Henrik Carlsen, Frederikshavn Ungdoms Fællesråd.

Anders Broholm, formand for Kultur og Fritidsudvalget, deltager også i stormødet. Han kommer med et oplæg til en debat om fremtidsmulighederne for et MultiCenter Frederikshavn og mere generelt om idræts- og foreningslivet i Frederikshavn.

De fire bærende foreninger bag MultiCenter Frederikshavn har over 3.000 aktive medlemmer. Hertil kommer 10-11 foreninger, som p.t. viser stor interesse for tanken om en multicenter.

Af hensyn til forplejning skal tilmelding ske senest torsdag 23. august til FFK. Det er muligt at tilmelde sig hele programmet eller dele af det.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close