Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

33 piger og drenge deltog i skøjtecamp i SOS Nord

Campen bød også på bowling i Terminalen1 i Frederikshavn.
Efterårsferien er for mange ensbetydende med ro, afslapning og faldende temperaturer. For medlemmerne i Skøjte og sports forening Nord i Frederikshavn er ferien ensbetydende med skøjtecamp.

 

I alt var 33 skøjteløbere - piger og drenge - i alderen syv år til 20 år samlet i Iscenter Nord. Ud over en masse træningstid på isen blev der blandt andet prøvet kræfter med nye spring og rotationer, curling, svømmehallsbesøg og bowling. Aftenerne blev brugt på socialt samvær, hygge og film på storskærm.

- I forvejen lægger foreningen stor vægt på sammenhold og samvær på tværs af niveauer og aldre i den daglige træning, men når der er camp, synes det endnu mere. Det er skønt at se de mange løbere snakke og være sammen - både på isen, men også i deres pauser, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Søndag 17. oktober inviterede foreningen til Åbent Hus. Her havde man mulighed for at komme og prøve at skøjte sammen med de dygtige løbere fra campen og få et lille indblik i den positive atmosfære og stemning.

De næste mange weekender skal flere af medlemmerne fra SOS Nord af sted til diverse konkurrencer i Dansk Skøjte Union. Allerede den kommende weekend skal fire af foreningens løbere til Gentofte til oktober-konkurrence.

Planlægningen af sæsonens FunSkate-konkurrence, som SOS Nord er værte for, er i fuld gang.

Den daglige træning byder på forberedelse til JM, hvor hele 18 dygtige løbere skal repræsentere SOS Nord.

Foreningen har stadig pladser tilbage på holdene "Sjov På Is", "Leg På Is", "Stjerneskud" samt "Voksenholdet".


 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close