Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.09.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

38 kajakroere mødtes midtvejs i Vangen

Mandag havde Frederikshavn Havkajakklub aftalt med Sæby Ro- og Kajakklub, at de skulle "ro imod hinanden" og mødes ude ved Transportcentret.


 

- Der er stort set lige stor afstand for både den ene og den anden klub. Vi gjorde det også i 2020, og vi har allerede aftalt, at nu er det en tradition, der vil fortsætte i årene fremover, og at vi vil udbygge samarbejdsrelationerne de to klubber imellem, siger Hans Chr. Højslet, formand for Frederikshavn Havkajakklub.

38 kajakroere dystede mandag, hvilket var "en ordentlig flok", og det så godt ud med så mange kajakker i forskellige farver på vandet.

Det var aftalt, at begge klubber havde afgang kl. 18.00 fra deres respektive klublokaler, og at de skulle mødes midtvejs ude ved Transportcentret i Vanget ved 19-tiden. Så var der tid til en lille times hygge, spisning og snak på tværs af klubber og medlemmer og afgang hjem igen cirka kl. 19.45 – og denne gang med pandelamper og forskelligt lys på kajakkerne. Det var et flot syn for alle "bangsbostrandere", da kajakkerne kom forbi i mørket.

Hjemme i klubben igen var der tid til tredje halvleg med en øl og en vand og en snak om aftenens tur.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close