Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.03.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

46-årig mand stak af fra sine regninger og politiet

En 46-årig mand fra Charlottenlund er tiltalt for at løbe fra både politiet og regningerne i Frederikshavn og Skagen, når han i denne uge møder op i retten.

 

Manden er tiltalt for at være løbet fra en lang stribe af regninger i Skagen og Frederikshavn, hvor han indlogerede sig i blandt andet sommerhuse, men aldrig betalte for lejen.

Politiet mener, at han også i flere tilfælde stjal kostbare ting fra husene, før han stak af fra regningen, skriver TV2 Nord.

Tyverier fra sommerhuse
Manden er blandt andet tiltalt for i januar sidste år at have lejet et sommerhus i Skagen i nogle dage. Lejen var aftalt til 4.200 kroner, og pengene skulle ifølge aftalen falde, før han forlod huset.

Politiet mener imidlertid, at han forlod huset uden at betale, og at han i øvrigt også tog et par designerlamper med sig til en værdi af små 4.000 kroner.

Manden er ligeledes tiltalt for i slutningen af februar at have lavet samme nummer med et sommerhus i Frederikshavn. Her var lejen knap 3.300 kroner, men politiet mener, at manden også tog to Wegner-stole til en værdi af mere end 40.000 kroner med sig fra huset.

Få dage senere indlogerede manden sig ifølge politiet i en lejlighed i Frederikshavn. Her skulle han bo i en uge til pris på næsten 15.000 kroner, men den regning blev heller ikke betalt, og politiet mener, at han stjal forskellige ting fra lejligheden til en samlet værdi af godt 13.000 kroner.

Stak af fra hotelregninger og politiet
Manden er endvidere tiltalt for to gange i marts sidste år at have indlogeret sig på hotel i Frederikshavn, hvor han boede og spiste – for derefter at løbe fra regningen. I dagene 4. til 7. marts boede han og spiste på et hotel i byen for lige omkring 5.000 kroner.

7. til 11. marts gentog det hele sig, og her løb han ifølge anklagerne fra en hotelregning på over 10.000 kroner, oplyser TV2 Nord.

Han løb også fra andre – nemlig politiet. Det fremgår således af anklageskriftet, at festen faktisk sluttede for manden 10. marts, da han blev anholdt i Frederikshavn. Det lykkedes imidlertid manden at stikke af fra betjentene ved at springe ud af et vindue og løbe væk.

Efter planen skal den 46-årige møde i Retten i Hjørring mandag og tirsdag, hvor han vil blive præsenteret for det omfattende anklageskrift.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Per Frank Paulsen, TV2 Nord

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close