Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Lørdag bliver en historisk dag for IF Skjold Sæby

Kunstgræsbanen i Sæby indvies lørdag kl. 13.30. Bagefter er der helstegt pattegris, livemusik og konkurrencer.
Sponsorcykelløb på Sæby Torv, besøg af DBU's formand, indvielse af kunstgræsbane og topkamp i Danmarksserien. Der er lagt op til én lang festdag i morgen i IF Skjold Sæby.

 

Kanal Frederikshavn er på plads til indvielsen af kunstgræsbanen, ligesom opgøret mellem IF Skjold Sæby og IF Lyseng er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

- Det er en historisk dag for klubben. En festdag. Der er virkelig mange, som har knoklet for at bidrage til, at kunstgræsbanen endelig er en realitet. Bestyrelse, udvalg, frivillige, sponsorer, Skjolds venner og ikke mindst vores helt fantastiske stadion-team, som til daglig sørger for, at vores klub og baner er fantastiske. Dem skal vi huske at hylde på sådan en dag, for de har sørget for, at klubben nu har får et historisk løft med helt optimale rammer for fremtiden, siger Nikolaj Dorff, træner for IF Skjold Sæbys førstehold i Danmarksserien.

Hvad betyder det konkret for klubben at få sin egen kunstgræsbane?

- Det er svært med ord at beskrive den glæde og stolthed, som vi alle i klubben føler over, at kunstgræsbanen nu er blevet en realitet. Jeg er overbevist om, at banen på sigt kommer til at give vores forening et kæmpe kvalitetsløft, fordi muligheden for at træne hele året nu er til stede. Banen vil kunne bidrage til flere og bedre træningspas, og vi vil i fremtiden kunne forberede os helt optimalt til de sæsoner, som venter, vurderer Nikolaj Dorff.

IF Skjold Sæby vandt i søndags overraskende 2-1 ude over topholdet Holstebro. Det var vestjydernes første nederlag i denne sæson, og det var samtidig IF Skjold Sæbys første udesejr efter oprykningen til Danmarksserien.

- Selvfølgelig giver sejren i Holstebro selvtillid og tro på tingene. Det ændrer dog ikke ved, at vi er et oprykkerhold, som skal være ydmyge. Det er trods alt ikke mere end 14 dage siden, vi tabte 6-1 i Aarhus Fremad, påpeger Skjold-træneren.

IF Skjold Sæby, der har maksimumpoint (9) på hjemmebane, ligger på fjerdepladsen med 12 point. IF Lyseng, som kommer fra Højbjerg i den sydlige del af Aarhus, er på andenpladsen med 13 point.

- IF Lyseng er en modstander, som vi har stor respekt for og et hold, som har potentiale til at spille med om oprykningen til 2. division. De er godt organiserede og meget farlige i det direkte spil frem i banen. Desuden har de et par farlige siderumsspillere og en klasseangriber. som vi skal have styr på - og så er de desuden enormt dygtige på deres standardsituationer offensivt, lyder Nikolaj Dorffs vurdering af lørdagens gæster på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Hjemmeholdet må i opgøret mod IF Lyseng se bort fra Morten Bøg, Anders Høst og Morten Honoré.

 

BillederTilføj billede


FOTO: IF Skjold Sæby

FOTO: IF Skjold Sæby

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close