Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

99 tider tilbage til vaccination på søndag

Søndag byder på en opsamlingsrunde på borgere fra de grupper, der har stået forrest i vaccinekøen, der har fået tilbud om at blive vaccineret mod COVID-19. Foto: Line Bloch Klostergaard
På søndag vaccineres næste runde af borgere, som har modtaget invitation til vaccination. Der har været i alt 900 ledige tider, og 801 af dem er allerede taget i Arena Nord på søndag. Dermed er der 99 tider tilbage. Har man modtaget en invitation, kan man nå det endnu.

 

Søndag byder på en opsamlingsrunde på borgere fra de grupper, der har stået forrest i vaccinekøen, der har fået tilbud om at blive vaccineret mod COVID-19. Det handler blandt andet om ældre over 85 år og borgere over 65 år, som modtager personlig pleje og praktisk hjælp.

- Stor ros til borgerne i Frederikshavn Kommune for at være på mærkerne og gode til at få bestilt tid til vaccination. Vi ved, at der har været nogle udfordringer i forhold til booking-systemet. Borgerne og deres pårørende har været rigtig gode til at gå ind i booking-systemet igen, hvis det ikke lige virkede første gang. Det betyder, at vi har opnået en flot andel af borgere, der får booket tid, siger Rikke Albrektsen, der er socialdirektør i Frederikshavn Kommune.

Samtidig opfordrer hun de sidste borgere, der kan være i målgruppen, til at få tjekket deres e-Boks eller postkassen, hvis man er fritaget for digital post. Dette gælder især også de pårørende, som socialdirektøren er opmærksom på, spiller en stor og positiv rolle i hjælpen med at få booket tid til alle dem, der er interesserede.

Sådan booker du:
- Du skal selv booke din tid på vacciner.dk med dit NemID.

- Er du fritaget for digital post og derfor ikke har NemID kan du ringe til Region Nordjylland på tlf. 97 64 84 63. Der kan være lang ventetid på telefonen. I så fald gives der i telefonsystemet mulighed for at trykke 1 og blive ringet op, så man slipper for ventetid.

- Har du brug for kørsel, så skal du ikke selv booke din tid, men i stedet ringe til Frederikshavn Kommunes Kørselskontor på tlf 98 45 88 88, hvor vaccinationstiden vil blive bestilt for dig sammen med kørslen.

- Som udgangspunkt skal man selv sørge for transport til Arena Nord. Men har man ikke mulighed for selv eller med hjælp fra pårørende at komme afsted, så hjælper Kørselskontoret i Frederikshavn Kommune på tlf: 98 45 88 88.

Ring kun, hvis du har fået brev
Det er vigtigt at understrege, at har du ikke modtaget en indkaldelse i e-Boks eller pr brev, så er du ikke med i gruppen, der får vaccinen tilbudt i denne omgang. Men du får direkte besked, når det er din tur.

Vaccinering kommer til at foregå i Arena Nord, Harald Nielsens Plads, i Frederikshavn på søndag 21. februar fra kl. 9.00 til 18.00. Der er kun oprettet dette ene vaccinationssted i Frederikshavn Kommune. Det er regionerne, der fastsætter, hvor der skal være vaccinationssteder.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Line Bloch Klostergaard

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close