Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.05.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Steinunn Hansdóttir skifter til Vendsyssel

Cheftræner Kent Ballegaard mener, at Steinunn Hansdóttir er den helt perfekte makker til Ida Andersen på venstre fløj.
Steinunn Hansdóttir har lavet en to-årig aftale med ligaoprykkerne fra Vendsyssel Håndbold. Hun skifter fra Gudme og har tidligere spillet i Horsens og Skanderborg.

 

- Steinunn er en person, som kommer til at passe godt ind i vores værdigrundlag, og vi er sikre på, at hendes store arbejdshjerte samt hendes væsen vil være med til at skabe værdi i truppen. Vi glæder os til at få Steinunn integreret i truppen, når vi starter op til sommer, skriver klubben i i en pressemeddelelse.

Cheftræner Kent Ballegaard mener, at Steinunn Hansdóttir er den helt perfekte makker til Ida Andersen på venstre fløj.

- Steinunn har faktisk taget mig lidt med storm, da hun er en meget unik pige. Hendes værdisæt er synonymt med det, vi står for i Vendsyssel Håndbold, og sammen med hendes håndboldmæssige kompetencer er hun præcis det, vi har søgt efter. Hun vil bidrage med en masse fight, fart og gåpåmod og samtidig give os flere muligheder i defensiven. Desuden vil hun med hendes alder og erfaring give en god balance i truppen, vurderer Kent Ballegaard.

26-årige Steinunn Hansdóttir blev i den forgangne sæson noteret for 41 mål i 19 kampe i den gule Gudme-trøje. Hun ser frem til i de næste to sæsoner at spille i Vendsyssel Håndbold.

- Vendsyssel lyder for mig som en rigtig god klub med høje ambitioner, et godt træningsmiljø med dygtige og engagerede spillere og trænere samt folk omkring holdet, der arbejder benhårdt for, at alt skal lykkes. Forventninger og ambitioner, der stemmer overens med mine egne, og jeg er derfor sikker på, at vi bliver et rigtig godt match. Der vil være rig mulighed for, at jeg fortsat vil kunne udvikle mig som håndboldspiller, og forhåbentlig vil jeg kunne bidrage med en masse både på og uden for banen. Jeg er derfor topmotiveret for at starte i Vendsyssel og glæder mig meget til at lære både mine nye holdkammerater, trænere og andre omkring holdet at kende, siger Steinunn Hansdóttir.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close