Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.05.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Nu tilbyder Rørbæk Biler også leasing af elbiler

Interessen for elbiler er stigende i Danmark. Ifølge brancheorganisationen De Danske Bilimportører kom der i marts 1.114 nye elbiler på vejene, hvilket er mere end dobbelt så mange som i marts 2019. Derfor tilbyder Rørbæk Leasing nu også leasing af elbiler, så det fremover er muligt at lease stort set alle modeller i Hyundais sortiment.

 

- Vi kan mærke, at interessen for leasing af elbiler er stor, og da leveringstiden i dag er markant lavere end før – endda med omgående levering på nogle af modellerne – udvider vi nu vores privatleasingprogram til også at indeholde elbiler, siger Brand Manager Allan Lentz Jacobsen fra Rørbæk Biler.

Vil man afprøve en bil, der kører på el, kan man blandt andet lease SUV’en KONA electric – der er en af Danmarks bedst solgte SUV’er. Med KONA electric får man en lydløs elbil med høj indstigning, der giver et godt overblik og en alenlang udstyrsliste. Den har en rækkevidde på op til 449 km på en opladning og kan leases fra kr. 4.095 i månedlig ydelse.

- Mange er stadig usikre på, hvad de får for pengene, når de køber en elbil. Hvordan er den at køre i og hvordan er det lige med batteriet om nogle år. Det kan man jo nu konstatere ved at lease fremfor at købe, mener Allan Lentz Jacobsen.

Rørbæk Biler i Frederikshavn står klar med råd og vejledning om de forskellige modeller. Skal man vælge en elbil, en plug-in hybrid eller en hybrid i modellerne KONA eller IONIQ? Priserne starter ved kr. 3.695 i månedlig ydelse. Fælles for alle bilerne er en udbetaling på kr. 9.995. Løbetiden på Hyundais privatleasing er 36 måneder og inkluderer 15.000 km om året. Ekstra kilometer kan tilkøbes efter behov.

- Vi er klar til en hyggelig bilsnak omkring de mange muligheder. I perioden 25.-31. maj fejrer vi 32 års fødselsdag, og i denne periode tilbyder vi også bilfinansiering til 0% i fast rente på alle nye biler, fortæller Allan Lentz Jacobsen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close