Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.09.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Åbent Hus: 'Maskinhallen, der har jeg aldrig været'

Maskinhallen inviterer alle indenfor i morgen kl. 19.30. Maskinhallen er vært for en lille rundvisning, et glas fra baren og koncert kl. 20.00 med Kalaha.
- Det er ikke sjældent, at jeg hører folk sige: "Maskinhallen, der har jeg sgu aldrig været" - og det er jo egentlig synd. For der foregår jo rigtig mange ting, som endnu flere kunne have glæde af, mener spillestedsleder Jens Ole Amstrup.

 

Torsdag 22. september holder Maskinhallen Åbent Hus med fokus på den nye foyer og Maskinsalen, hvor der hvert år afvikles omkring 50 koncerter.

- Det er jo mit yndlingssted i byen, og jeg elsker at lave arrangementer her. I et hus med en 100-årig historie, som vi har bestræbt os på at bevare og også modernisere, så huset lever op til en standard, som både publikum og artister er glade for, udtaler Jens Ole Amstrup.

Under corona-nedlukningen blev foyer og backstage totalt renoveret. Foyer med ny bar og siddepladser, DJ-pult og hygge. Backstage, der hvor musikere og artister opholder sig inden deres optræden, er nu indrettet som et "home-away-from-home".

- Vi har prioriteret, at musikere og kunstnere har det godt, når de lander i Maskinhallen. Derfor er backstage indrettet som en lille lejlighed med køkken, dejlige sofaer, vinylplader og masser af hjemlig hygge, oplyser Jens Ole Amstrup.

Maskinhallen inviterer alle indenfor i morgen kl. 19.30. Maskinhallen er vært for en lille rundvisning, et glas fra baren og koncert kl. 20.00 med Kalaha. Tilmelding ikke nødvendig - man møder bare op.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close