Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Åbent solcenter i Fr.havn får 10.000 kroner i bøde

TV2 Nord har været i kontakt med ejerne af Skippers Sol, men de ønsker ikke at kommentere sagen.
To solarier var i gang onsdag eftermiddag, da Nordjyllands Politi kom forbi solcentret Skipper Sol i Søndergade i Frederikshavn, oplyser TV2 Nord.

 

De velkendte blå lysstofrør i solarier har stået kolde i lang tid, men Skipper Sol har i en længere periode holdt rørene varme på trods af, at solcentre skal holde lukket.

Onsdag eftermiddag var Nordjyllands Politi på baggrund af et tip fra en borger ude ved Skipper Sol i Frederikshavn for at se, om tippet holdt stik.

Ved ankomst til solcentret kunne Nordjyllands Politi konstatere, at der var lys inde i solcentret, og at døren til solarierne stod ulåst. Inde i solcentret var flere kunder kommet for at tage sol i centret, da Nordjyllands Politi kom ind ad døren.

- Jeg synes, at det er usædvanligt, at man ikke overholder de forsamlingsforbud, der er, men det er også en alvorlig sag i forhold til den situation, som vi står i, så vi ser selvfølgelig alvorligt på det, siger vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, John Lamp Henriksen til TV2 Nord.

Nordjyllands Politi har nu lukket solcentret og sigtet ejerne for overtrædelse af manglende overholdelse af lukkekrav. De kan nu se frem til en bøde på 10.000 kroner.

TV2 Nord har været i kontakt med ejerne af Skippers Sol, men de ønsker ikke at kommentere sagen.

Ifølge TV2 Nords oplysninger er det ikke første gang, at solcentret har haft kunder i butikken under corona-nedlukningen. Kilder oplyser, at solcentret har haft kunder, blandt andet fra Aalborg, i mindst to uger.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close