Gå til hoved-indhold
16 november. 2023

Ålbæk Idrætscenter skal have ny formand for første gang siden 1991

  • 1 af 1
    Knud Haven har i hele sin lange formandsperiode været forkæmper for at samle idræts- og fritidsaktiviteterne i Ålbæk.
Af: Michael Frederiksen

Den selvejende institution Ålbæk Idrætscenter skal have ny formand med virkning fra det første bestyrelsesmøde i 2024. Knud Haven har været formand siden 1991, men de senere års arbejde med harmoniseringsmodellen og følgerne heraf, får nu den konsekvens, at formanden har mistet lysten og mener, der skal nye kræfter til.

Carsten Bjørnager, der har været daglig leder siden 1987, roser den snart tidligere formand for hans mangeårige virke.

- Knud kommer på sit ugentlige besøg, hvor vi taler om de enkelte aktuelle ting. Ved alle øvrige arrangementer som koncerter, teaterforestillinger, foredrag med videre er Knud altid at finde blandt hjælperne, hvilket vi selvfølgelig håber, han fortsat vil være med til, siger Carsten Bjørnager.

Knud Haven har i hele sin lange formandsperiode været forkæmper for at samle idræts- og fritidsaktiviteterne i Ålbæk - ikke nødvendigvis under samme tag, men i samme område.

- Under samme tag vil give en bedre økonomisk drift og en synergieffekt til fordel for såvel brugere som foreninger. Tankerne herom blev født i den gamle Skagen Kommune, og FUFs tidligere formand Henrik Carlsen bragte samme tanker på banen igen i 2015/16, hvor der blandt andet også blev lavet skitseforslag til en udbygning, fortæller Carsten Bjørnager,

I hallens 43-årige tid har der været fire formand, hvor den første fra starten i 1980 til 1982 var daværende formand for Idrætsforeningen B. Juul Nielsen, der efterfølgende er blevet afløst af tre formænd valgt fra "byen". 1982-1988 Karsten Hemmingsen og 1988-1991 Jørgen B. Larsen, der begge også sad i byrådet i daværende Skagen Kommune. I 1991 blev daværende brugsuddeler Knud Haven valgt til posten, hvortil der nu skal findes en afløser.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...