Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Årets danske spiller forlader White Hawks

Gorm Topholt - netop kåret som årets danske spiller i Frederikshavn White Hawks - forlader sin barndomsklub efter otte sæsoner på førsteholdet og hele sin ungdomskarriere i FIK.

 

Den 24-årige forward har meddelt klubben, at han i den kommende sæson ønsker at prøve sig af i en anden klub. Rygter kæder Gorm Topholt sammen med Odense Bulldogs.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, når nogen søger væk fra klubben, og især ekstra, når det er en af vores egne. Men samtidig er vi også stolte af, at vores spillere er interessante for andre klubber, hvilket beviser, at vi gør et godt stykke arbejde i både ungdomsafdelingen FIK og på eliteholdet i Metal Ligaen, skriver Elite Nord Frederikshavn A/S i en pressemeddelese.

I White Hawks er der ingen sure miner over, at Gorm Topholt ønsker en anden isflade til den kommende sæson.

- Vi har set Gorm udvikle sig gennem årene og eksplosivt i den netop afsluttede sæson, hvor han har spillet en stor rolle på holdet. Han er også netop blev kåret til årets danske spiller i klubben, hvilket understreger, at han har spillet en stor sæson, lyder det fra Elite Frederikshavn A/S.

Om farvel til White Hawks og Frederikshavn siger Gorm Topholt:

- Jeg bliver 25 år næste gang, og skal man ud og prøve noget nyt i karrieren, så er det ved at være tiden for mig. Jeg har boet 24 år i byen, og der er andet derude end Frederikshavn, så jeg vil gerne ud og se og opleve noget andet. Jeg fik et fint tilbud om at blive i klubben, men jeg kan mærke på mig selv, at det er tiden til at prøve mig af et andet sted. Jeg er nået dertil i min karriere, hvor jeg skal ud og have noget mere ansvar, og det vil jeg prøve af nu. Men det bliver ikke et farvel til Frederikshavn, men et på gensyn, lyder det fra Gorm Topholt.

Elite Nord Frederikshavn A/S takker Gorm Topholt for det hårde slid gennem alle årene.

- En fighter, der altid har givet sig 100 procent og lidt mere, og en spiller, der er vellidt af alle i og omkring klubben. Det bliver mærkeligt at starte den nye sæson op uden den lille nummer 24 på isen for de hvide, men vi vil stadig følge hans karriere på afstand og ønsker Gorm stort held og lykke i fremtiden i den nye klub. Der vil altid være en dør åben for Gorm Topholt i Frederikshavn White Hawks.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Danmarks Ishockey Union

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close