Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Årets første studenter på Fr.havn Handelsskole

Andreas Sommer Jensen modtog blomster og lykønskninger af økonomichef Dan Jeppesen Andersen, Frederikshavn Handelsskole, som årets første HHX-student.
Der var smil, blomster og lykønskninger på Frederikshavn Handelsskole mandag formiddag, da årets første studenter – traditionen tro – fik overrakt blomster også af skolen. Andreas Sommer Jensen er årets første HHX-student, mens Amalie Helene Refstrup er årets første EUX-student.

 

Det var økonomichef Dan Jeppesen Andersen, der havde fornøjelsen af at overrække blomster og lykønske årets første studenter:

- Det er altid en fornøjelse at se de unge mennesker modtage deres studenterhuer som beviset på deres tid og flid her på skolen. Vores uddannelser sender de unge mennesker i mange retninger – nogle læser videre, andre tager et sabbatår og andre fortsætter med en elevtid ude i en virksomhed måske endda i udlandet. Vejene fører mange steder hen, og vi er glade for at være fundamentet for deres videre færd, siger Dan Jeppesen Andersen.

Frederikshavn Handelsskole rummer både handelsgymnasiet HHX, erhvervsuddannelser inden for handel og detail samt EUX der kombinerer en erhvervsuddannelse inden for handel, detail eller kontor med en gymnasial uddannelse. I den kommende uge bliver omkring 160 elever studenter.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Frederikshavn Handelsskole

FOTO: Frederikshavn Handelsskole

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close