Gå til hoved-indhold
15. januar 2024 - kl. 14.01

Årets kolde gys tiltrækker mange flere besøgende til Skagen i år

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Anne-Mie Rasmussen er en ekstra glad eventkoordinator i denne tid. For udover, at hun glæder sig over de bedste tilmeldingstal til dato hos Skagen Maraton, er der usædvanlig stor interesse for at få en kold dukkert til årets vinterbaderfestival i Skagen, som hun også styrer med sit skarpe overblik i rollen som eventkoordinator hos Toppen af Danmark.

Skagen VinterbaderFestival, der arrangeres i et samarbejde mellem First Camp Grenen Strand, Kulturhus Kappelborg og Turistforeningen Toppen af Danmark, løber af stablen fra 25. til 28. januar.

De driftige hoteller tog i samarbejde med Turistforeningen sidste år stafetten på at fastholde vinterbaderfestivalen i Skagen, og der var god opbakning i 2023, hvor cirka 100 friske vinterbadere kastede sig i Kattegats kolde bølger.

- Selvom der stadig er mere end halvanden uge til årets udgave af Skagen VinterbaderFestival, kan vi allerede nu notere en fremgang på 80 procent i forhold til antallet af solgte billetter i 2023, fortæller Anne-Mie Rasmussen.

- Der er forskellige årsager til, at flere besøgende har interesse for festivalen. Det er dejligt at se, at der kommer gengangere fra sidste år, der havde en god oplevelse. Derudover har vi et godt samarbejde i den gruppe, der står bag arrangementet. Det betyder, at der er flere, der fortæller om eventen på deres egne kanaler, og det er med til at styrke vores overordnede markedsføring. Hotellerne er gode til at lave pakker, som også giver opmærksomhed, og der sker en masse i år med saunaer, live musik, byvandring og så videre, siger Anne-Mie Rasmussen.

Hun fortæller også, at hun som eventkoordinator er glad for, at det er lykkedes at udvikle et arrangement, hvor det giver alle muligheden for at være med. Varme saunaer efter det kolde dyp har været med til at få nogle til at melde sig til, der ellers ikke ville prøve vinterbadning.

- Det er et arrangement, hvor hele familien kan være med, da der i weekenden også sker andre aktiviteter end selve badningen siger Anne-Mie Rasmussen.

Hun konkluderer, at der generelt er flere, der lader til at have fået smag for det kick, man får af en tur i det kolde gys.

- Og det er ikke for sent at tilmelde sig, hvis det er nu, man skal tage springet som vinterbader Selvom vi har slået sidste års deltagertal, er det stadig muligt at tilmelde sig dette års udgave af Skagen VinterbaderFestival, smiler Anne-Mie Rasmussen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...