Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.12.2021 | Af: Michael Frederiksen

Årets mest læste artikler: Landstræner helt og skurk

19. april var der brand i Strandby.
Her i juledagene kigger vi nærmere på et udvalg af årets 100 mest læste artikler på Kanal Frederikshavn. I dag handler det om nr. 51 til 75 på listen, og vi lægger ud med nr. 72.

 

To personer blev anholdt efter en tilsyneladende påsat brand 19. april på Strandvej 46A og 46B i Strandby. I bygningens stueetage ligger Strandby Zoneterapi og Akupunkturklinik samt forlaget Trofast. På første sal er der en lejlighed.

- Jeg var taget hjem fra arbejde, men heldigvis opdagede en nabo branden, fortæller Sanne Byrdal Jørgensen, indehaver af Strandby Zoneterapi og Akupunkturklinik.

Mindeord - skrevet af Mogens Nyeng Hansen - om afdøde Søren Lauritsen kommer ind på 70. pladsen.

19. juli bragte vi en artikel med Jan Quist Jakobsen, der sammen med sin kone er flyttet ind i en af lejlighederne på "Ørnevejens Skole" i midtbyen i Frederikshavn.

- Det er det bedste, vi har gjort. Vi har ikke fortrudt det et sekund, sagde han.

Artiklen er nr. 68, hvilket er én placering efter historien 4. oktober om, at Restaurant Essens i Frederikshavn går mod strømmen. Hvor mange restauranter holder igen på åbningstider, fordi det er svært at få tjenere og kokke, har Restaurant Essens valgt at gå den anden vej og udvide den nuværende restaurant betragteligt.

Udvidelsen kommer til at hedde ESSENS GAARDEN og er en stor gård ved Understed.

- Det har altid været min drøm at finde den helt rigtige idylliske plet, hvor jeg kan samle alle mine passioner under et tag, og det kan jeg på ESSENS GAARDEN, forklarer Tonny Kristensen, indehaver af Restaurant Essens.

Tre dage efter kommunalvalget fortsatte Venstres kritik af borgmester Birgit S. Hansen, og hun undrede sig stadig over, hvorfor Venstre to gange sagde nej til en invitation om at genåbne konstitueringsaftalen. Mette Hardam anklagede borgmesteren for at være ude i en "ren straffeaktion" af Venstre på valgnatten. "Borgmesterens fine ord om samarbejde og dialog var pist væk", lød det fra Mette Hardam i denne artikel, nr. 62.

6. juli - dagen inden Danmarks mandlige fodboldlandshold spillede EM-semifinale mod England - skrev vi, at landstræner Kasper Hjulmand i 1985 deltog ulovligt i FfI's internationale ungdomsturnering, Dana Cup. Han var på ferie i Frederikshavn, og da hans fætters hold manglede en spiller i ottendedelsfinalerne, kom Kasper Hjulmand med på FfI's hold. Han scorede endda på det afgørende straffespark. Stor jubel i FfI-lejren blev dog afløst af skuffelse, da FfI's træner ikke lige havde tænkt over, at FfI brugte en "ulovlig" spiller.

- Landstræneren var skyld i, at vi blev smidt ud af Dana Cup, grinte landstrænerens fætter, Klaus Hjulmand.

På plads nr. 58 er artiklen fra 25. februar om en kvinde i 60’erne, der blev fundet afgået ved døden på en adresse i midtbyen i Frederikshavn. Politiet, der blev tilkaldt til stedet, iværksatte i den forbindelse en række undersøgelser, der gjorde, at der var en del synligt politi i området i dag. Nordjyllands Politi har dog ikke via undersøgelserne gjort nogen fund, der tyder på, at der er tale om en forbrydelse.

16. marts udbrød der kort før kl. 10.00 en voldsom brand i et parcelhus på Buhlsvej i Frederikshavn. Denne artikel er årets 54. mest læste.

"Hvem skal bo i alle de nye huse/grunde i Frederikshavn?", spurgte Grethe Nielsen i indlæg på Kanal Frederikshavn. Et godt spørgsmål, som vi i maj stillede videre til et par og en familie, der netop har købt henholdsvis hus og grund i Golfparken.

- Det skal forhåbentlig en masse unge familier, som ligesom os får øjnene op for, at Frederikshavn giver mulighed for at få råd til drømmeboligen og mulighed for at opleve naturen på helt klos hold, siger Max Sørensen.

Denne artikel opnåede en 51. plads.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close