Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.12.2021 | Af: Michael Frederiksen

Årets mest sete videoer på Kanal Frederikshavn

Hvilke videoer er årets mest sete på Kanal Frederikshavns Facebook-side? Vi har udarbejdet en Top 20-liste, når det gælder flest visninger, og vi lægger ud i dag med nr. 11-20.

 

Nr. 11 - 1. marts 
ENDELIG er der igen liv i gågaden i Frederikshavn. Butikkerne har i dag deres første åbningsdag siden 23. december.

Nr. 12 - 1. januar
Lav nogle flere børn og drik mere vand. Det er to af de gode og humoristiske råd, som borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune, kommer med i sin nytårstale.

Nr. 13 - 6. juni
Korsang på spidsen af Grenen. Københavns Drengekor fremførte på smukkeste vis "I Danmark er jeg født".

Nr. 14 - 26. oktober
Den tidligere FfI'er Søren Frederiksen modtog Årets Guld Harald foran Arena Nord. Og den 49-årige superligabomber fra Viborg er stadig en meget populær mand i barndomsbyen.

Nr. 15 - 18. maj
Skaterparken i Frederikshavn åbnede i dag, og den blev hurtigt et stort tilløbsstykke. Det viste sig, at der var tale om en tyvstart. Den officielle åbning fandt sted et par uger senere.

Nr. 16 - 19. marts
Børn sviner hinanden groft til på Snapchat. Politiet er ikke overrasket, og det kan ende med sanktioner, hvor børn ned til 10 år fratages deres mobiltelefon.

Nr. 17 - 8. april
Byggeriet af Palads Teatrets nye biograf og 32 ejerlejligheder på Værkergrunden centralt i Frederikshavn er nu i gang. Første spadestik blev taget torsdag eftermiddag af blandt andre syv-årige Manola og ni-årige Luis.

Nr. 18 - 11. maj

Palmestranden bliver smallere og mere hyggelig i år. Det fortæller beachkeeper Michael Nielsen på Store Palmedag, hvor de godt 100 palmer igen kommer under åben himmel.

Nr. 19 - 16. juni
18 ordblinde skoleelever i Frederikshavn har netop afsluttet projektet Ordekspressen. Det har været særdeles udbytterigt, og alle er enige om, at det bør følges op med nye tilbud til unge ordblinde.

Nr. 20 - 31. juli
Herretøjsbutik skifter navn og flyttede fredag i større lokaler i gågaden i Frederikshavn. Bliv lidt klogere på JM Frederikshavn i denne video.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close