Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Årets Nordjyde løfter snart sløret for nye planer

I en alder af kun 17 år blev Alexander Møller Nielsen fra Elling kåret til Årets Nordjyde på TV2 Nord.
- Jeg har det fuldstændig vildt. Det er helt uforståeligt, at der sidder mennesker, der mener, at jeg skal have den her hæder, lød det kort efter prisoverrækkelsen fra den nyslåede Årets Nordjyde.

 

Som omtalt i aftes løb 17-årige Alexander Møller Nielsen fra Elling med titlen som Årets Nordjyde. Seerne stemte i en direkte udsendelse på TV2 Nord Alexander Møller Nielsen ind som vinder via SMS.

- Det er en fantastisk følelse, lød det fra den kun 17-årige vinder, som ud over æren kunne tage turen hjem fra Vendsyssel Teater i Hjørring med 50.0000 kroner og en bronzestatuette.

Alexander Møller Nielsen vandt prisen for det arbejde, han har gjort for Børnecancerfonden gennem initiativet Danmark For Børnecancerfonden, der så dagens lys som et velgørende initiativ, efter at Alexander mistede sin nære ven Frederik Kirshøj til cancer. Han har på to år indsamlet over 200.000 kroner.

Prisen og de 50.000 kroner motiverer Alexander Møller Nielsen til at arbejde videre med initiativet.

- Vi har i lang tid gået og tænkt over, hvad det næste projekt skulle være, og mon ikke det her var det sidste lille rygstød til, at det kommer lige om lidt, fortæller Alexander Møller Nielsen til TV2 Nord uden dog at ville løfte sløret for, hvad det næste projekt er.

- Jeg tror, vi skal have et par møder først, men der kommer nok noget meget snart.

 

BillederTilføj billede


FOTO: TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close