Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.02.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Årets tre nye byguider er netop kommet på gaden

De tre forsider for henholdsvis Frederikshavn, Skagen og Sæby.
Selvom mange finder inspiration til ferien online, oplever Turisthus Nord fortsat en stor efterspørgsel efter de trykte byguider for Skagen, Frederikshavn og Sæby.

 

I årets nye byguider, som netop er kommet på gaden, kan man finde inspiration til spændende ferieoplevelser året rundt, og teksterne er både på dansk, tysk og engelsk. Igen i år har Turisthus Nord udvalgt en række lokale ambassadører, der giver deres bud på unikke oplevelser i de tre byer.

De nye byguider for Skagen, Frederikshavn og Sæby er netop kommet på gaden og kan blandt andet hentes på det lokale turistbureau. Selvom markedsføring disse år generelt bevæger sig fra offline til online, har efterspørgslen efter Turisthus Nords byguider for de tre destinationer aldrig været større.

Byguiderne indeholder alle en række spændende temaartikler, oversigtskort samt relevante turistinformationer til de mange gæster, der årligt besøger området. Igen i år får gæsterne nogle personlige anbefalinger til unikke ferieoplevelser på destinationerne.

- Vi har igen i år ønsket at rette fokus mod en række af de personligheder, der står bag byerne i vores nye byguider for Skagen, Frederikshavn og Sæby. Disse lokale personligheder kender deres by særdeles godt og kan hermed give vores gæster nogle helt unikke anbefalinger til en bred vifte af spændende oplevelser. Og så er det samtidig en fin måde at vise værtskab på mens vi byder gæsterne hjerteligt velkomne til vores område, fortæller turistdirektør René Zeeberg, Turisthus Nord.

De tre byguider for Skagen, Frederikshavn og Sæby er mere populære end nogensinde, og det glæder man sig over i Turisthus Nord, da byguiderne er særdeles god markedsføring for de lokale erhvervsaktører - samtidig med, at gæsterne har alle informationer samlet på ét sted.

Byguiderne, der udkommer i et samlet oplag på 235.000 eksemplarer, distribueres til hele Jylland samt via Stena Line, Color Line og Fjord Line.

Hent byguiderne på det lokale turistkontor eller se dem her.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Turisthus Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close