Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.12.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Årsregnskab for enkeltmandsvirksomhed

 Få en god start på året med et årsregnskab enkeltmandsvirksomhed. Det giver overblik, allerede før det nye år begynder.


 

Artiklen er sponsoreret af årsregnskabet

Året er ved at gå på hæld og de fleste af os er begyndt at tænke tilbage på året der gik. Overvejelserne om hvorvidt man har nået de mål man satte sig ved begyndelsen af året og hvad man eventuel vil gøre bedre til næste år.

Som selvstændig erhvervsdrivende er der endnu mere at tænke over og det kan være at du nu sidder og kigger mere på hvad der skal laves om, fremfor hvad der har været sket i årets løb. Vi vil her se nærmere på hvad du som selvstændig erhvervsdrivende måske kan tilføje på din liste over hvad du gerne vil opnå eller gøre anderledes for det kommende år.

Få hjælp til at udarbejde dit årsregnskab og kom godt fra start
Du kan begynde med et årsregnskab enkeltmandsvirksomhed, da det giver dig et god start på året. Når man kigger tilbage på året der gik, er det måske med en masse gode oplevelser der helt sikkert gerne må gentages i det nye år, men måske der også har været nogle bump på vejen, du ikke havde forudset, som der skal rettes op på for det kommende år. Som selvstændig erhvervsdrivende er det som regel i forbindelse med udfærdigelse af årsregnskabet, at man for alvor får øje for hvad året bød på.

Et årsregnskab er et krav for en virksomhed, selv hvis der er tale om et enkeltmandsvirksomhed. Hvis dette år har været dit første år som selvstændig kan det være du endnu ikke har skulle udarbejde et årsregnskab og her kan det være en god idé at finde hjælp til årsregnskab enkeltmandsvirksomhed, så man kommer godt fra start.

Gør det til en hyggestund at lave budgetopfølgning løbende

Du bør som selvstændig erhvervsdrivende ikke kun overveje driften af din virksomhed, når du laver dit årsregnskab. Er der noget der går skævt, kan det over en længere periode betyde at det kan blive svært at rette op på igen. Det du i stedet bør gøre er, at du finder dine budgetter frem ca. hver tredje måned, hvis ikke oftere, du laver dig en hjemmelavet burger og så sætter du dig ned og sammenholder de faktiske tal med dine budgetter step by step.

Sørg for at komme godt omkring alle posterne. Er der poster der passer med det budgetterede, så spar på krudtet og overvejelserne herom i første omgang. Kig derimod på poster hvor du har større udgifter end hvad du havde forventet og se på mulighederne for at få rettet op på dette, så du ikke ender helt i den gale grøft.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close