Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.02.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Absolut sidste chance for specielt ViP-forløb

Iværksætterkonsulent Sidsel Schmidt Andersen: - At deltage i et af programmerne er simpelthen den oplagte mulighed for unge virksomheder til at styrke deres vækstpotentiale både på omsætning og antal ansatte.
Erhvervshus Nord gør opmærksom på, at i 2020 udløber muligheden for at få op til 50.000 kroner i tilskud til ekstern rådgivning for iværksættere med et særligt potentiale.

 

Siden 2016 har nordjyske iværksættere med et særligt potentiale for vækst og arbejdspladser kunne få økonomisk støtte til ekstern rådgivning via de EU-finansierede ordninger ViP Vækstiværksætter og ViP+ Vækstboost. Tilskuddet løber ud i 2020, så er man iværksætter med mod på mere, så er det med at gribe muligheden for støtte.

- De to VIP-programmer er målrettet iværksættervirksomheder med ønske om og mulighed for vækst og succes med den rette professionel rådgivning. At deltage i et af programmerne er simpelthen den oplagte mulighed for unge virksomheder til at styrke deres vækstpotentiale både på omsætning og antal ansatte. Det er ganske enkelt en gylden chance til at udvikle ens virksomhed, siger Sidsel Schmidt Andersen, iværksætterkonsulent hos Erhvervshus Nord.

I ViP-programmet kan iværksættere få ekstern rådgivning for op til 15.000 kroner og 10 vækstguidetimer hos Erhvervshus Nord, der giver sparring om centrale dele at virksomhedens udvikling. De eksterne rådgivere vælger virksomheden selv og kan være fx et digitalt markedsføringsbureau, finansielle rådgivere eller strategikonsulenter. For de mest ambitiøse iværksætterne er der mulighed for at komme med i ViP+ Vækstboost, der giver op til 50.000 kroner i tilskud til ekstern rådgivning og 15 vækstguidetimer hos Erhvervshus Nord.

Konsulentvirksomheden NOENCO fra Skagen har deltaget i ViP+ Vækstboost.

- På baggrund af den rådgivning NOENCO har modtaget i løbet af VIP+ programmet har vores vækstmål bestemt ikke ændret sig i en negativ retning. I højere grad end ellers er strukturen i virksomheden blevet forstærket igennem øget systematisering af arbejdsprocesser. Der er opnået betragtelig effektivitet. Både i salget og indenfor produktionen af opgavemassen. Et ViP-forløb i regi af Erhvervshus Nord kan klart anbefales, siger Niels Dal, energirådgiver og ejer af NOENCO.

Man kommer i betragtning til programmet ved at kontakte Erhvervshus Nord, der kan hjælpe med at vurdere vækstpotentialet og skrive en indstilling til en regional kernegruppe, som bevilliger støtten.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close