Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.04.2021 | Af: Michael Frederiksen

Advarsel fra politiet: Pas på, tricktyve på spil

To tricktyve har i påsken været på spil i Sæby og Brønderslev. Begge steder var målet at stjæle cigaretkartoner. Det lykkedes kun det ene sted.

 

Nordjyllands Politi advarer nu om de to mænd, der beskrives som udenlandske af udseende, men de taler dansk med accent. Den ene er formentlig i 30'erne og 185 cm høj. Den anden er i 40'erne og 165 cm høj.

I Sæby kom de to mænd ind på Circle K på Ålborgvej 60 langfredag kl. 18.50. Den ene ønskede hjælp af ekspedienten til nogle varer bagest i butikken. Ekspedienten var dog opmærksom og opdagede, at anden anden mand forsøgte at stjæle cigaretkartoner fra lageret.

Lidt over to timer tidligere - kl. 16.30 - blev der stjålet cigaretter hos Circle K på Hjørringvej i Brønderslev. Igen var det to udenlandske mænd, der benyttede samme fremgangsmåde som i Sæby. I Brønderslev lykkedes det at stjæle 15 kartoner bag disken.

- Vi formoder, at der er tale om de samme gerningsmænd og vil derfor gerne bringe en advarsel om dem, siger politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close