Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.12.2021 | Af: Michael Frederiksen

Ærlig WH-målscorer: Det fungerer ikke for os p.t.

Der har været længere mellem scoringerne i denne sæson for 23-årige Nikolaj Krag fra Frederikshavn White Hawks, men i torsdagens hjemmekamp mod sin tidligere klub Rungsted Seier Capital udlignede han til 1-1.

 

Glæden over scoringen fyldte dog mindre end den kendsgerning, at White Hawks med 2-3-nederlaget til Rungsted Seier Capital har tabt holdets tre seneste kampe.

- Det er selvfølgelig frustrerende, at vi har tabt tre kampe i træk. Pucken bouncer ikke lige vores vej p.t., og i dag får de nogle mål, hvor vi ikke rydder ordentligt op, som vi gjorde i starten af sæsonen, mener Nikolaj Krag.

Han er dog sikker på, at holdet kommer på rette spor igen inden Final 4. Det må vi sandelig håbe, for Final 4 afvikles først 18.-19. februar 2022.

I opgøret mod Rungsteds danske mestre havde White Hawks seks powerplays og endda næsten to minutter i træk, hvor de spillede 5 mod 3, uden at det lykkedes at score.

- Så er det svært at vinde ishockeykampe, men det er noget, vi arbejder på hver dag til træning, men lige nu må vi være ærlige og sige, at det ikke fungerer. Vi skal dog nok komme tilbage på sporet, lover WH-forwarden.

Han efterlyser flere afslutninger mod mål og mere trafik foran modstandernes mål.

Og lad os så lige høre lidt om scoringen til 1-1.

- Det var selvfølgelig dejligt at hugge en i kassen. Jeg har selv savnet nogle mål fra min side, men vi vandt ikke i dag, og det er jeg frustreret over. Vi skal se noget video og arbejde endnu hårdere på træningsbanen, siger Nikolaj Krag.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close