Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.03.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Afgangselever tilbage med stor corona-disciplin

I dag er dele af afgangseleverne fra Frederikshavn Handelsskole vendt tilbage for at modtage fysisk undervisning. De fik som de første fornøjelsen af at mødes med klassekammeraterne i virkeligheden, da de mødte tirsdag morgen.

 

Under denne genåbning skal eleverne fremvise en negativ test, som er højst 72 timer gammel. Og selvom der er flere restriktioner, er eleverne glade for at være fysisk tilbage på skolen.

-Jeg har glædet mig til at være tilbage på skolen og være sammen med mine kammerater igen og modtage undervisning i plenum. Det er altså bare noget andet end at sidde derhjemme foran skærmen, fortæller en elev fra 3. årgang på Frederikshavn Handelsskole.

Også Frederikshavn Handelsskole har glædet sig til at tage imod eleverne. Skolen har mødt en masse glade elever, som har savnet venner, sociale fællesskaber og fysisk undervisning. Skolen summer igen en smule af liv og det er rart at se, siger direktør Brian Andersson.

- Det er gået rigtig fint til morgen. Det var os i administrationen, der stod for at tjekke, om eleverne kunne fremvise en negativ test. Alle elever havde en negativ test med, og de var rigtig søde og rare at møde i døren. På en halv time var alle tjekket ind og alt gik gnidningsfrit, fortæller Marianne Bøggild Kajgaard fra Frederikshavn Handelsskole.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close