Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.02.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Afsætter penge til nye almene boliger i Skagen

Borgmester Birgit S. Hansen: - - Nu er det op til boligforeningerne at komme i arbejdstøjet.
Økonomiudvalget i Frederikshavn Kommune besluttede i går at afsætte 5,5 millioner kroner til nye almene boliger i Skagen.

 

Der er stor efterspørgsel på almene boliger i Skagen, men det er svært at finde ledige lejemål for boligsøgende i byen.

I går besluttede et enigt Økonomiudvalg at afsætte 5,5 millioner kroner til opførelsen af nye almene boliger. Og det er en vigtig prioritering, siger borgmester Birgit S. Hansen.

- Det er vigtigt for os, at der er almene boliger til alle de borgere, som ønsker at finde et nyt hjem i Skagen. Nu er pengene fundet, og vi forventer, at borgere inden længe kan få en nøgle i hånden til et nyt lejemål i byen, siger hun.

Økonomiudvalget har meddelt boligforeningerne, at man i 2021 har i sinde at prioritere Skagen Boligforenings byggeprojekt på Skagavej i Skagen og Frederikhavn Boligforenings projekt på Kirkevej i Skagen. Der afsættes 2,9 millioner kroner til førstnævnte projekt og 1,8 millioner kroner til sidstnævnte. I alt 4,7 millioner kroner.

De resterende 800.000 kroner, ud af puljen på 5,5 millioner kroner, overføres til budgettet for prioriteringen af projekter i Skagen til gennemførelse i 2022.

- Nu er det så op til boligforeningerne at komme i arbejdstøjet. Vi opfordrer dem til at arbejde videre med de to konkrete projekter, der er på tegnebrættet, siger Birgit S. Hansen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close