Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

All England-vindere vil ikke ligne to ældre damer

Søndag eftermiddag præsenterer Vendsyssel Elite Badminton for første gang sin nordjyske stjernetrio - Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen og Jan Ø. Jørgensen - for publikum i Arena Nord.

 

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er en af Danmarks bedste damedoubler nogensinde. Sammen har de vundet sølv ved både OL og VM - og i deres sidste store turnering sammen på internationalt niveau vandt de All England i 2018.

35-årige Kamilla Rytter Juhl er vokset op med badminton i Skagen, men hun har aldrig spillet for VEB, der har eksisteret siden 2002, da Frederikshavn og Skagen lavede et fælles hold.

- Det bliver sjovt. Jeg glæder mig til at skulle have debut på VEB-holdet. Det er jo mit hjemmehold, siger Kamilla Rytter Juhl til TV2 Nord.

Det er slut med at rejse verden rundt til internationale turneringen, og parret er flyttet hjem til Nordjylland. Og for ni måneder siden fødte Kamilla Rytter Juhl parrets datter Molly.

- Vi har været i skarp træning, for vi vil ikke ligne to ældre damer. Vi vil gøre vores absolut bedste, og jeg synes også, vi er nået i en rigtig fin form, nu her hvor sæsonen bliver skudt i gang, uddyber Christinna Pedersen.

Sammen med Jan Ø. Jørgensen skal duoen nu forsøge at indfri VEBs målsætning om at spille med om medaljer. Og den kamp begynder altså søndag mod Aarhus AB, der har VM-sølvvinderen Anders Antonsen i truppen.

Opgøret i Arena Nord begynder søndag kl. 13.00. Der er gratis entre. 

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close