Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Allan Olsen under åben himmel i Skagen

Vejrudsigten siger i skrivende stund blå himmel og lune temperaturer på lørdag 12. juni, når den nordjyske musiker og singer/songwriter Allan Olsen indtager gården ved Kappelborg med sin guitar.

 

- Allan Olsen er en af Danmarks vel nok største sangskrivere, så det er en fornøjelse, at han igen har valgt at lægge vejen forbi Skagen.

Sådan lyder det fra Kulturhus Kappelborg, der senest i august sidste år præsenterede Olsen indenfor i Skagen Sportscenter.

- Sol, sommer og skøn musik hører sammen, så beslutningen om at rykke koncerten uden for denne gang var nem. Vejret er vi selvfølgelig ikke herrer over, men indtil videre ser det godt ud.

At koncerten rent datomæssigt falder sammen med Danmarks EM-kamp mod Finland frygter kulturhuset ikke.

- Nej, vi kan se, at vi fortsat sælger billetter, så vi er ikke bange for, at publikum bliver væk. Fodboldkampen er slut umiddelbart inden, koncerten med Allan Olsen begynder, så man kan sagtens nå koncerten, selv om man også gerne vil have fodboldkampen med.

Fra arrangørerne lyder det samtidigt, at skulle fodboldkampen trække ud, ja, så skubber de så vidt muligt også koncertstarten.

Olsens live-repertoire spænder over et bredt sang-katalog, der gør brug af alskens genrer, fra rock og punk til folk, rap, og a cappella, så som vanligt er der også på lørdag noget til alle.

Koncerten foregår som skrevet udenfor i gården ved kulturhuset, og opleves på nummererede pladser.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close