Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.08.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Alle er velkomne til Venstres sommermøde

Venstre i Frederikshavn Kommune holder sommermøde 15. august. Igen i år indbyder Venstre til sommermøde i skønne omgivelser på Herregården Knudseje ved Dybvad.

 

- Sommermødet er en hyggelig tradition, hvor vi samles til god mad, og hvor snakken går lystigt, mens der efter maden og kaffen er taler fra to Venstre-politikere, oplyser formand Lars Mellemkjær, Venstre Skæve/Dybvad.

I år er den ene taler lederen af Venstres byrådsgruppe i Frederikshavn Kommune, Mette Hardam, som oven i byrådsarbejdet er blevet valgt til Frederikshavn-kredsens folketingskandidat.

- Der venter meget snart en spændende valgkamp, hvor Mette skal møde vælgerne, siger Lars Mellemkjær.

Den anden taler er en af Venstres mest erfarne folketingsmedlemmer, Troels Lund Poulsen, der i det nuværende folketing er finansordfører. Han er valgt i
Hedensted-kredsen i Østjylland og har mange års politisk erfaring, blandt andet gennem flere ministerposter, senest som beskæftigelsesminister indtil juni 2019.

- Vi ser frem til at byde velkommen til dette års sommermøde, som finder sted mandag 15. august kl. 18.00. Alle er velkomne, men tilmelding er nødvendig, siger Lars Mellemkjær, som træffes på 2146 4024.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close