Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.10.2021 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Alt indkøb ét sted - hyggetur til Otto Duborg

Kalenderen siger efterår, vejret udenfor siger efterår og det begyndende Halloween rundt omkring i Frederikshavn, siger efterår. Efterår og især vinter er nogle af de årstider, hvor man nemt kan komme til at købe lidt ekstra, da vejret udenfor byder på hygge indenfor.

 

Artiklen er sponsoreret af Otto Duborg

Lige meget om det er forår, sommer, efterår eller vinter, så er det altid rart at have en masse at byde sine gæster, og med alle de julefrokoster og kommen sammen som både november og december plejer at være fyldt med, så kan man sjældent få købt for meget vin, snaps, sodavand og sødt.

Så skal du stå for julefrokosten i år, så kan jeg glæde dig med, at du kan få alt drikkelse, pynt og madvarer ét sted til langt under den pris, som du betaler i Føtex.

Otto Duborg
Det er en længere tur fra Frederikshavn til Otto Duborg, men skal du købe stort ind enten til årets julefrokoster, festerne eller fødselsdage, så kan det ofte godt betale sig at køre den længere tur til grænsen.

Det smarte ved Otto Duborg er, at du på forhånd kan klikke alle drikkevarerne af hjemmefra, så du ikke skal bruge timer på at finde den rigtige vin. Du tænder bare computeren inden i kører, vælger de varer som du skal have, og henter dem, når du kommer derned. Det er da smart.

Andet end bare grænsehandel
Der findes forskellige grænsebutikker i Nordtyskland, men Otto Duborg er ikke bare en almindelig grænsebutik, det er nemlig en grænsebutik med en stor legetøjsbutik, Otto Toys.

Så ikke nok med, at du kan få købt ind til alle festerne, så kan du også få klaret nogle julegaver til børnene samt få styr på alle de mandelgaver, som der skal til i julen. Så har I en søndag uden planer, så kunne I tage på hyggetur hele familien til grænsebutik Otto Duborg.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close