Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.01.2018 | Af: Michael Frederiksen

Anders Broholm gæstetaler hos FUF

Anders Broholm (V), ny formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune, er gæstetaler, når Frederikshavn Ungdoms Fællesråd torsdag 8. februar holder sit årlige repræsentantskabsmøde.

 

- Medlemmerne får her en unik mulighed for at drøfte politikken på forenings- og fritidsområdet de kommende fire år og direkte være med til at præge udviklingen på fritidsområdet i Frederikshavn Kommune, siger FUF's formand, Henrik Carlsen.

Han ser frem til en spændende aften, hvor FUF's medlemmer hver især kan fremlægge netop deres ideer og problemstillinger overfor FUF og KFU-formanden Anders Broholm og drøfte foreningslivets fremtid i hele kommunen.

- Der bliver også rig mulighed for at høre om Multihus-projektet i Frederikshavn og Vandsportshus-projektet i Sæby, Broen til Skolen, integrationsarrangementer, ungetiltag, foreningskonference med mere, siger Henrik Carlsen.


FUF's medlemmer kan sende hver to stemmeberettigede og yderligere to repræsentanter. Mødet holdes i FFK-Centret på Flade Engvej i Frederikshavn, hvor FUF er værter ved et godt aftensmåltid mellem kl. 18.00 og 19.00. Herefter gives ordet til Anders Broholm.

Ved 20-tiden og en god time frem afvikles selve FUF's generalforsamling med beretning, regnskaber, valg og FUF's visionsplan. FUF's formand og fire styrelsesmedlemmer er på valg.

- Ingen behøver at holde sig væk af frygt for valg imod sin vilje, men overvej allerede nu, om netop jeres forening har gode repræsentanter at sætte ind i FUF-styrelsen. Vigtig strukturændring er på vej, og FUF's styrels har stor indflydelse på mange vigtige områder i Frederikshavn Kommune, pointerer Henrik Carlsen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close