Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Ansat på Læsø-færgen testet corona-positiv

En yngre medarbejder i Bistroen ombord på Læsøfærgen er testet positiv for COVID-19. Nu er flere ansatte sendt hjem og skal testes, før de igen kan komme på arbejde, skriver TV2 Nord.

 

- Der er tale om en af vores unge ansatte, der er blevet testet positiv for corona. Han er for få dage siden blevet gjort bekendt med, at en af hans venner er testet positiv, hvorfor han så også lod sig teste. Torsdag morgen kom svaret, og vi har med det samme sendt de medarbejdere hjem, som har været i kontakt med ham, og sagt, siger direktør for Læsø-færgen, Lars Riecks.

Medarbejderen har siddet ved kassen i bistroen bag afskærmning og har haft mundbind og handsker på ved ekspedition.

Læsøfærgen har to gange tidligere slået corona-alarm, da ansatte ombord har følt sig sløj, og færgeselskabet har da ingen chancer taget, men tacklet situationen som om det var corona.

Det har dog dengang vist sig at være falsk alarm, og det er således første gang nu, at en ansat på Læsøfærgen er coronasmittet.

Umiddelbart får den positive coronatest den konsekvens, at der de kommende dage kommer til at være et begrænset udbud i bistroen ombord på færgen, idet flere ansatte netop der nu er sendt hjem på grund af smittefare.

Dog kan Lars Riecks ikke afvise, at det kan betyde en nedlukningen af bistroen på færgeoverfarterne, idet der hurtigt kan komme til at mangle personale.

Færgedirektøren frygter, at corona-udbruddet kan få konsekvenser for færgedriften, hvis det viser sig, at smitten har spredt sig.

- Lige nu og her får det ingen driftsmæssige konsekvenser for færgen, men jeg kan ikke afvise, at det kan det få, for jeg frygter, hvis det viser sig, at flere er smittede, ja, så kan vi ikke sejle, siger Lars Riecks.

MEDARBEJDEREN HAR VÆRET PÅ ARBEJDE PÅ FÆRGEN PÅ FØLGENDE AFGANGE:

D. 20/9 med Ane Læsø på afgangene kl. 13.30 og 17.10 fra Læsø og kl. 15.20 og 19.00 fra Frederikshavn

D. 21/9 med Margrete Læsø på afgangene kl. 06.00 og 09.40 fra Læsø og kl. 07.50 og 11.30 fra Frederikshavn

D. 22/9 med Margrete Læsø på afgangene kl. kl. 06.00 og 09.40 fra Læsø og kl. 07.50 fra Frederikshavn

Alle kunder, der har været ombord på de berørte afgange, har fået direkte besked, hvis de har opgivet et mobilnummer i forbindelse med booking.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder





Indlæser nyheder
Close