Gå til hoved-indhold
07 september. 2012

Arbejdende kunstnere hos Rikke Pape i weekenden

 • 1 af 5
  FOTO: Marie Louise Eriksen
 • 2 af 5
  FOTO: Marie Louise Eriksen
 • 3 af 5
  FOTO: Marie Louise Eriksen
 • 4 af 5
  FOTO: Marie Louise Eriksen
 • 5 af 5
  Lisbeth Larsen har designet smykker siden 1992.
Af: Pressemeddelelse

Fem kunstnere og kunsthåndværkere byder velkommen til en spændende og

hyggelig weekend med kunst og kunsthåndværk af virkelig høj kvalitet.

De mødes i weekenden 8.-9. september hos Rikke Pape på Hjørringvej 330 ved Ravnshøj. Der er åbent hus begge dage fra kl. 11.00-17.00, og alle er velkomne til at kigge forbi og se, hvordan nogle af kunstnerne arbejder.

De deltagene kunstnere er Nanna Guldbæk, Rikke Pape, Marie Louise Eriksen, Lisbeth Larsen og Dorthe Smidt.

Rikke Pape er kendt for sine smukke ting i glas, bl.a. glasfade og huse. Hun har arbejdet med glas på fuld tid de seneste syv år.

Nanna Guldbæk er et af Frederikshavns unge talenter. Med brug af akryl, akvarel, tusch og blyanter skaber hun nogle fantastisk billeder. Ofte er billederne akkompagneret af en sætning, som skaber en ekstra undren for beskueren.

Marie Louise Eriksens abstrakte malerier bærer ofte præg af de spændinger, der opstår, når modsætninger mødes. Marie Louise har over 15 års erfaring med maleriet, hentet både i ind og udland.

Lisbeth Larsen har designet smykker siden 1992. Hun er nok mest kendt for sine smukke glasperler, men hun bruger også naturmaterialer, metaller, sten, rav og gummi m.m. i sine smykke designs. Lisbeth har redskaberne med og viser gerne, hvordan glasperlerne fremstilles.

Dorthe Smith elsker at strikke. Det kommer der de mest fantastiske stilrene trøjer ud af. Dorthe har strikkemaskinen med, så der er mulighed for at se, hvordan trøjerne bliver til.

Der er både lørdag og søndag mulighed for at købe kaffe og kage, som kan nydes i de hyggelig omgivelser i galleriet vest for Ravnshøj

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...