Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.12.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

At snorkle rundt er blevet populært som aldrig før

At snorkle er en fantastisk aktivitet, som både børn og voksne kan få timer til at gå med. Det gælder alle typer af snorkling, og det gælder også for dig, der gerne vil snorkle ved Frederikshavn.

 

Det er nemlig blevet til en populær aktivitet at hoppe i tur i vandet med en dykkermaske og snorkle for at udforske, hvad der gemmer sig under den smukke overflade.

Hvis du overveje at komme i gang med at snorkle, er der nogle forskellige ting, du skal tænke over. Du skal først og fremmest vælge et godt snorkelsæt, da der ikke er meget ved at hoppe i vandet uden mulighed for at se noget. Det smarte ved at købe et snorkelsæt er, at du får både dykkerbriller og snorkel i én, mens du tit også kan få et par svømmefødder med i købet.

Hvilket snorkelsæt skal du vælge?

Der findes mange forskellige snorkelsæt, som alle egner sig godt til dig, der gerne vil flyde rundt i vandoverfladen og følge med i, hvad der foregår nede på bunden. Hvis det er dine hensigter, er et traditionelt snorkelsæt et rigtig godt valg.

Men hvis du gerne vil være lidt mere seriøs med dine vandlige eventyr, kan du også vælge at købe en full-face-dykkermaske. En full-face-dykkermaske har samme egenskaber som et snorkelsæt, hvor du dog får snorklen som en indbygget del af brillen. På den både kan du komme til at se lidt mere professionel ud, når du flyder rundt i vandet, mens snorklen heller ikke vil være så meget i vejen, som ved et traditionelt snorkelsæt.

En dykkermaske har desuden den fordel, at du får et større glas at se ud af, da masken og glasset dækker hele ansigtet. På den måde får du ingen blinde vinkler, men kan i stedet følge med i alt, hvad der foregår.

Artiklen er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close