Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Bande på spil: Stjæler værktøj fra varebiler

Politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn: - Vi har set noget lignende tidligere. De slår til i flere byer i Nordjylland. De er i én by i dag og en anden by i morgen.
Politiet i Frederikshavn advarer nu om, at en tyvebande med stor sandsynlighed igen er på spil i Vendsyssel. Målet er værktøj i varebiler.

 

Natten til onsdag var der tre indbrud i varebiler i Sæby, og i nat har der været tre indbrud i varebiler i Brønderslev.

De seks varebiler har fået sidedøren brudt op, og i alle tilfælde har tyvene anvendt den samme teknik, som politiet ikke ønsker at komme nærmere ind på.

- Vi har set noget lignende tidligere. De slår til i flere byer i Nordjylland. De er i én by i dag og en anden by i morgen. Vi opfordrer borgerne til at være opmærksomme, siger politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

I Sæby blev der i perioden fra tirsdag kl. 23.00 til onsdag kl. 6.45 stjålet el- og håndværktøj fra tre varebiler, som var parkeret på Søndermarksvej, Parallelvej og Sadelmagervej.

Alene tyvekosterne i den ene bil løber op i cirka 40.000 kroner, så det er store værdier, som tyvene slipper af sted med.

Politiet råder håndværkerne til at parkere deres varebiler i en indkørsel eller et andet sted, som er mere sikkert end på vejen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close