Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Bangsbo by Night - giv agt, ikke for sarte sjæle!

Lørdag 30. oktober fra kl. 19:00-21:00 sker der mærkelige ting i aftenmørket på Bangsbo Hovedgård. 

 

Hovedgården har altid været omgærdet af spøgelseshistorier, og nu - aftenen før Halloween - får museets gæster selv mulighed for at opleve mystikken på nærmeste hold og lede efter spøgelser i kælderen - hvis man altså tør.

Bangsbo har altid været koblet til myter om spøgelser og genfærd – alt fra uforklarlige fodtrin på loftet, den syngende kvinde, som ingen kan finde, den indmurede bygmester i kælderen, og den hvide dame i form af Ingeborg Skeel.

Alle disse mystiske ting foregår som regel om aftenen og natten uden for museets åbningstid, men nu får du en enestående mulighed for selv at opleve mystikken på den gamle hovedgård til Bangsbo by Night lørdag 30. oktober fra kl. 19:00-21:00.

Her sker der mærkelige ting i aftenmørket rundt omkring på hovedgården – blandt andet i kælderen, som normalt er lukket. Og du kan også møde nogle mærkelige personer, som tager dig med på en spøgelsestur med uhyggelige fortællinger undervejs.

- Men giv agt – det er ikke for sarte sjæle! Så vi anbefaler at det er børn fra 10 år og opefter, som deltager i arrangementet. Velkommen til Bangsbo by Night – det bliver (U)HYGGELIGT!, skriver Bangsbo Hovedgård i en pressemeddelelse.

Billetter til arrangementet koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn, og de kan købes her eller på Kystmuseet Bangsbo.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close